(no subject)

« previous entry | next entry »
Apr. 25th, 2017 | 12:25 pm

slikti jūtos, kaut kas negatīvs mani emocionāli ir saviļnojis --> tātad dzeršu
noticis kaut kas ļoti labs, jūtos lieliski, jānosvin --> tātad dzeršu

būtībā liekas, ka visi tā vien vnk grib dzert, jāatrod tikai iemesls, lai tas būtu legit un sabiedriski appropriate. kādēļ tas ir ok? mēs visi katru dienu piedzīvojam emocionālus saviļņojumus, kādēļ ir nepieciešams alkohols, lai to izdzīvotu?

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {18}

sirualsirual

(no subject)

from: [info]sirualsirual
date: Apr. 25th, 2017 - 01:29 pm
Link

tāpat kā ar cigareti var, piemēram, pielikt punktu labai dienai, eksāmenam, utt, ar iedzeršanu var it kā pielikt pieturzīmes notikumiem, tos vismaz uztverē padarīt īpašākus vai formāli noslēgt. vēl alkohols palīdz uzturēt sajūtas vai nokoncentrēties uz patīkamajiem aspektiem. man gan pēdējā laikā ir vnk sliktas sajūtas no alkohola, liekos uzblīdis & nespēju adekvāti sazināties (toties spēju drošāk sazināties)

Reply | Thread


authenticity

(no subject)

from: [info]authenticity
date: Apr. 25th, 2017 - 01:42 pm
Link

paldies, tas man palīdzēja gūt insight'u tieši par tiem special occasions. taču tā jau atkal ir vnk greiza komunikācijas etiķete, ka bez alko nevar satikties ar draugiem, lai atzīmētu kko vai izrunātos, pasērotu par break up vai citu bēdīgu notikumu.

lūk, tā uzblīšanas sajūta un nespēja adekvāti sazināties man padarījusi alkoholu ļoti nesimpātisku pēdējā laikā. agrāk tā nebija, taču domāju, ka tad daudzas lietas, ne tikai šo, darīju, lai iederētos, un daļēji tas strādāja. bet tikai uz to mirkli, kad biju reibumā.

Reply | Parent | Thread


sirualsirual

(no subject)

from: [info]sirualsirual
date: Apr. 25th, 2017 - 01:55 pm
Link

vēl es palieku kašķīgs, kad sāk beigties iedarbība. bet kopumā viņš man palīdz ar anxiety, un no mērenas patērēšanas skādi neredzu (cita lieta, ka es nereti piedzeros). ar labiem draugiem varu arī tējiņu dzert.

Reply | Parent