barbala ([info]barbala) wrote on December 2nd, 2015 at 11:38 am
man ir šitais
http://ilonagatavo.blogspot.com/2011/11/ziemassvetku-auglu-kekss.html

bet ar modifikācijām gadu gaitā:

žāvaugļus lieku apmēram 2x, ja ne vairāk vairāk, klasiski kombinēju žāvdzērvenes, aprikozes, žāvplūmes, žāvķiršus. ja ir- vīģes un obligāti: apelsīnu mizu cukātus, tās cukurādiņas, šurtur nopērkamās. rozīnes pērku vairākzoršu no uzbekiem: skābas, lielas, ar kauliņiem, lai inčīgāk.

valriekstus vispirms apgraudzdēju un sadauzu smalki. lieku klāt mandeļu miltus. lieku apelsīnu zapfti un mazāk cukura. nelieku nekādus lazduriekstus (ar riekstiem vispār uzmanīgi, lai šamie nepaliek rūgti/sīvi).

mīklas garšvielas tiek daudzkāršotas, cepu mazākos grādos "ar tvaika pannu apakšā" kādas stundas 5-6.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.