http://ilonagatavo.blogspot.com/201
bet ar modifikācijām gadu gaitā:
žāvaugļus lieku apmēram 2x, ja ne vairāk vairāk, klasiski kombinēju žāvdzērvenes, aprikozes, žāvplūmes, žāvķiršus. ja ir- vīģes un obligāti: apelsīnu mizu cukātus, tās cukurādiņas, šurtur nopērkamās. rozīnes pērku vairākzoršu no uzbekiem: skābas, lielas, ar kauliņiem, lai inčīgāk.
valriekstus vispirms apgraudzdēju un sadauzu smalki. lieku klāt mandeļu miltus. lieku apelsīnu zapfti un mazāk cukura. nelieku nekādus lazduriekstus (ar riekstiem vispār uzmanīgi, lai šamie nepaliek rūgti/sīvi).
mīklas garšvielas tiek daudzkāršotas, cepu mazākos grādos "ar tvaika pannu apakšā" kādas stundas 5-6.