barbala ([info]barbala) wrote on December 2nd, 2015 at 10:32 am
/speciālists atbild/

Pašu kēksu es ietinu marlē, kuru mitrinu ar to brendiju/konjaku/kalvadosu pēc ieskatiem (viskijs neder dēļ salīdzinoši zemā cukura blīvuma); un tad šo marlējumu aptinu folijas ietvarā.
glabāju formā, kurā cepu (man ir tāda dziļa pudiņforma gandrīz A3 izmērā.)


tā kā es vismaz divkāršoju žāvaugļu proporciju puddingā, tad parasti TAS salūzt grozot. ar gadiem šim risinājums ir kļuvis vienkāršs: sagriežu jau uzreiz kvadrantos, katram kvadrantam sava marle/folija un lieki sevi nemoku ar izgrozīšanu. šādējādi arī dabistiski sadalās "kura porcija kurā pieņemšanā." piemetināšu, ka pēdējos gados pēdējo kvartu ir iepaticies apēst jāņos vai lieldienās.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.