/speciālists atbild/
Pašu kēksu es ietinu marlē, kuru mitrinu ar to brendiju/konjaku/kalvadosu pēc ieskatiem (viskijs neder dēļ salīdzinoši zemā cukura blīvuma); un tad šo marlējumu aptinu folijas ietvarā.
glabāju formā, kurā cepu (man ir tāda dziļa pudiņforma gandrīz A3 izmērā.)
tā kā es vismaz divkāršoju žāvaugļu proporciju puddingā, tad parasti TAS salūzt grozot. ar gadiem šim risinājums ir kļuvis vienkāršs: sagriežu jau uzreiz kvadrantos, katram kvadrantam sava marle/folija un lieki sevi nemoku ar izgrozīšanu. šādējādi arī dabistiski sadalās "kura porcija kurā pieņemšanā." piemetināšu, ka pēdējos gados pēdējo kvartu ir iepaticies apēst jāņos vai lieldienās.
lielās septīmas - Post a comment
barbala (barbala) wrote on December 2nd, 2015 at 10:32 am