02 November 2015 @ 09:41 am
 
atbraucu no Berlīnes un pirmā lieta: uztaisīt falafeli.
pirmais mēģinājums - vārīt eļļā - izgāzās, jo bumbiņas izšķīda.
otrais mēģinājums - cept cepeškrāsnī - sanāca izcils un lielisks: kraukšķīgs no āriņas, mīksts vidiņā un spēcīgs pēc garšas.

bet - lai nav vienmēr pašai jāpulas, - kur Rīgā dod labus vai vismaz pieklājīgus falafeļus?
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on November 3rd, 2015 - 09:47 am
tā kā man šie bija pirmie falafeļi, es minēju arī garšvielas, kaut arī zinot, ka Tu vienkārši tās izlaid. man pārsteigums bija par burkāniem vislielākais.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on November 3rd, 2015 - 10:44 pm
:)
ar ko ēdi? ar "balto mērci"?
T.i. "bezgaršas jogurts", kurā ieblenderēts svaigs gurķis ar ķiplokiem, sāli un pipariem.
(Reply) (Parent) (Link)