rūsganais sprakšķis ([info]mufs) wrote on August 14th, 2014 at 07:58 pm
emmm... šeit? http://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-jaunais-velocelins-lacplesa-iela-sadusmo-ridziniekus.d?id=44841174

es,ja gōdīgi, neesmu bijusi ar auto centrā sen, vien ar velo, un neko par šito nezināju pirms šī ieraksta, iegūglēju un sacepos :)

man ir sāpe pret satiksmes organizāciju Rīgā jau sen - jau iepriekšējās dzīvesvietās mūždien atgadījās Būtiskas Izmaiņas, kas no ikdienas autovadītāja viedokļa čakarēja satiksmi. Tagad dzīvojot Čierī - nu,tas ir galīgs pizģec pēdējos 2 gadus ar to,ka man katru reizi,lai nonāktu centrā, jānobrauc lieki km - itkā jau sīkums, bet mēnesī (es reiz rēķināju) tie sanāk kādi padsmit eiro benzīnā klāt. līdz ar to,katri jaunumi par izmaiņām mani padara pūcīgu.

nu,man nav īsti variantu,kā apbraukt centru.
un, ir starpība,vai vīra kungam izbraukt ar auto 25 min pirms darba sākuma, vai 1h 15min ar sabiedrisko. jā,pats vainīgs,ka strādā vienības gatvē, bet tikuntā.

var jau būt,ka es esmu egoistiska pakaļa, kas neko nesaprot, vien man nekad nav bijušas problēmas izbraukāt centru ar velo arī bez veloceliņiem.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.