rūsganais sprakšķis ([info]mufs) wrote on January 27th, 2022 at 03:45 pm
protams, es, kurš gan cits
Kamēr zels un plauks "mums rekur kucītei gadījās", "mums ne jau izstādēm, bet sirdij, pa lēto", "bērni grib", "kucītei noteikti vienreiz jādzemdē", tikmēr vnk būs suņu pārprodukcija un tie tiks cilvēkiem, kas nesaprot, ko uzņemas un pēc tam šausminās, ka pie vetārsta jāmaksā balta nauda un, ka suņu skola vispār kosmosu maksā. milzu lielākā daļa suņu saimnieku ir sitami un mērcējami

mums rajonā ir štāpeļiem suņi, kurus no pavadas palaižot, pēc tam nevar saimnieks noķert, kas skrien manam baram līdzi, tad es vnk eju kopā ar saviem un to suni pie saimnieka un palīdzu noķert, bet man ir apnicis bezjēgā stāstīt par pozitīvo apmācību, par to, ka suns jāslavē un jāapbalvo katru reizi, kad atnāk saukts, tas ir kā liet caurā sietā. cilvēki tikai stāsta savam lopam "re, skaties kādi tie sunīši paklausīgi, ne tā kā tu"; dīvainā kārtā tie suņi neko no tā neiemācās.

Nevaru teikt, ka mani suņi nekad neuzskrien kādam virsū, mežus un takas izvēlos tādus, kur cilvēku maz, līdz ar to, ir pārsteigums, kad pēkšņi kāds aiz līkuma parādās, bet nu, atsaukt man nav nekāda problēma.



 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.