07 September 2020 @ 02:48 pm
 
riboca ir tik liela, skaista, tīra, plaša, un cik tur vajadzīga un brīnišķīga ir krivades telpa.
es gribētu aiziet vēlreiz un tikai tur. un tad vēlreiz.
ārkārtīgi patīkami intensīvas sajūtas, un tā nodistancēšanās no sevis, no otra, no pasaules, bet tad pasaule uz tevi skatās, un ieraudzīts tu atkal iekļūsti ritmā, bet stāvi ārā, aij, labi.

man bija sajūta, ka es esmu plašu atskaņotāja adatiņa.
 
 
( Post a new comment )
t[info]tiga on September 8th, 2020 - 11:28 am
Krivades telpa tik tiešām ir kā silta, jauka istabiņa visam pa vidu!
Man un draudzenei gan, lasot tos aprakstus ar nebeidzamiem svītrojumiem, ienāca prātā izstādes ideja: visur pie sienām baltas lapas, tu pienāc, un programmā rakstīts: te bija paredzēta Zahas Hadidas glezna, šeit - Demiena Hērsta darbs utt utt, bet diemžēl nebija iespējas neko piegādāt. :) varbūt būtu bijis labāk samazināt apjomu, bet izpildīt līdz galam vismaz vietējo mākslinieku darbus (piemēram, Fišera balonu istaba, tas tik būtu kaut kas), vai izdarīt līdz galam tos, ko nav grūti izdarīt (piemēram, regulāri salikt akvārijos marinējumus no Centrāltirgus), tad varbūt nebūtu tik ļoti tāda "kaut kā trūkst" sajūta.
Man ļoti patika video daļa, Sudraba birzs, siltumnīcas projekts, tas pats Fišers, līdzsvara skulptūras un vēl daudz kas - arī jūtos tā, ka noteikti bija vērts aiziet, tomēr to vispārējo sajūsmu laikam nenoķēru dēļ tiem nebeidzamajiem iztrūkumiem. bet man ļoti, ļoti patika teritorija - neskatoties uz to, ka pirmoreiz mūžā tur redzēju spāņu kailgliemezi :)
(Reply) (Link)