ideja par viendzimuma lauliibaam

« previous entry | next entry »
Jun. 4., 2012 | 09:09 am
mood: contemplative contemplative

No riita palasiju paaris TVNET rakstus par praidu u.tml. homo lietaam, jo tas tagad populaari un es pavelkos no popa. Palasiju arii komentaarus pie shiem rakstiem un liidziigi kaa nesen Zinta enreidzhojos, bet sapratu, ka ir bezjeedziigi striideeties, jo internets. Tachu, pamazaam, tramvajam kustoties arvien tuvaak darbam, manas domas kljuva konstruktiivaakas.

Saaku domaat, ja es buutu gejs, vai mani trauceetu tas, ka nevaru appreceet savu miiljoto. Kaazaam ir religjiskas saknes, un taa kaa muusu valsts religjija jau no saviem pirmssaakumiem ir (no)sodijusi gejus ar naavi un elli, tad vai es gribeetu piedaliities vinju rituaalaa? Droshvien ka nee. OK, no taada primitiivi viirishkjiiga skatpunkta, protams buutu liels gandarijums staaveet uz sakautaas bazniicas drupaam un piespiest vinjus rakstiski atziit vinjiem tik pretiigo manu miilestiibu. Bet esam tachu civilizeeti ljaudis un ne obligaati ir kkas jaasagrauj, lai uzlabotu situaaciju.

I mean, geji tachu suudzaas par tiiri legaalaam probleemaam - mantojuma kaartoshanu, slimniicas apmekleejumiem un taa. To visu var sakaartot bez kristiigas lauliibas piesaukshanas. Vajadziigas konkreetas, kristieshus neskaroshas izmainjas likumos. Tolerances labad vareetu pat geju lauliibu saukt citaa vaardaa, lai nejaushi neaptraipiitu kko sveetu. Kopvieniiba or smth. No valsts likumu viedoklja kopvieniiba dotu tieshi taadas pashas privileegjijas kaa lauliiba, tikai atshkjiriibaa no religjiski iekraasotaa lauliibas rituaala, kopvieniibaa no savas briivas gribas vareetu iestaaties ne tikai viirietis un sieviete, bet jebkaadas konfiguraacijas legaalaa vecuma cilveeki. Nu un protams, ka kopvieniiba nevareetu tikt sleegta bazniicaas, jo neatbilst tam un tam pantam Biibelee.

Problem solved?

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {8}

CannibalSmith

(bez virsraksta)

from: [info]cannibalsmith
date: Jun. 4., 2012 - 10:26 am
Link

WHAT ABOUT SINGLE PEOPLE

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jun. 4., 2012 - 04:57 pm
Link

It's a revelation! :O
Bet anyway, man kkaa liekas, ka vieglaak buutu atljaut gejiem preceeties, nevis atcelt lauliibas kaa taadas. Mazaaka izmainja tomeer.
No otras puses, kaa shkjiiries cilveeks varu teikt, ka, de facto, lauliibas jau ir kljuvushas par visai maznoziimiigu lietu. Ja tu gribi ceremoniju un rituaalu, tad tas ir skaists un daargs pasaakums, bet ja vnk gribi kko nokaartot (panjemt kopiigu hipot.krediitu or smth), tad var to nokaartot arii aatri, leeti un bez galvassaapeem.

Atbildēt | Iepriekšējais


pink_pony

(bez virsraksta)

from: [info]pink_pony
date: Jun. 4., 2012 - 12:28 pm
Link

http://www.cracked.com/blog/3-things-gay-people-are-going-to-hate-about-gay-marriage/

Geji vnk nesaprot, kā viņiem ir paveicies.

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jun. 4., 2012 - 04:38 pm
Link

Jaa lol, vai ne? Bet tas ir taa, ja uz to skataas ar humoru. Dziivee gadaas arii taa, ka humors nepaliidz. :/

Atbildēt | Iepriekšējais


?style=mine

(bez virsraksta)

from: [info]darkans
date: Jun. 4., 2012 - 04:35 pm
Link

daļā Eiropas un ASV jau eksistē civilās savienības. Bet tas ir kā sliktākais no abiem - geji nav apmierināti, ka tās nav "īstas laulības" un homofobi turpina protestēt. tomēr labāk kā nekas, i guess.

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jun. 4., 2012 - 04:36 pm
Link

Ja tas tieshaam ir tiesisks ekvivalents lauliibaam, tad they're just being irrational jerks. All of them >:(

Atbildēt | Iepriekšējais


indulgence

(bez virsraksta)

from: [info]indulgence
date: Jul. 10., 2012 - 09:58 am
Link

Nuss, kad kādu tur mozaīku/varavīkšņu pārstāvji piedāvāja to nosaukt par "kopdzīves" likumu, tad ambāleliņi sāka bļaut, ka arī tas nav pieļaujams. Tb kamēr homoseksuāļi nebūs Biķernieku mežā grāvī, homofobiem miera nebūs.

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Jul. 10., 2012 - 10:14 am
Link

Ta jau atkal viss reduceejas uz sabiedriibas neizgliitotiibu, un neizskataas, ka tur kkas driizumaa vareetu mainiities. :/

Atbildēt | Iepriekšējais