Asiize

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:54 am:

Comments

From:[info]asiize
Date:August 24th, 2024 - 02:29 pm
(Link)
Wow, pieneņu etiķis, paldies, Bredberijs nobāl.
[User Picture]
From:[info]zhora
Date:August 25th, 2024 - 10:39 am
(Link)
Nekas sarežģīts, tā pati recepte. Pieneņu galviņas aplej ar cukurūdeni un atstāj uz pāris nedēļām sarūgt, katru dienu apmaisot. Kad rūgšanas procesi beigušies un burbulīšu uz virsmas vairs nav, nokāš biezumus un šķidrumu atstāj tumšā vietā bez kustināšanas, apsegtu ar marli, uz pāris mēnešiem saetiķoties. Es vēl pielēju ēdamkaroti paštaisītā ābolu etiķa klāt, lai aiziet ātrāk tas process.
Powered by Sviesta Ciba