Otrdiena, 31. Maijs 2011, 16:54

Tiem, kam apnikusi pārspīlētība, konservatīva sausuma propaganda, meli un neproduktīva domāšana: paraksti petīciju!

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 17:24
[info]santa_be

Pūlim maizi un izpriecas!
Bet tev ar beigtu roni pa galvu, jo diez vai tas ir prāta darbs

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 17:26
[info]santa_be

proti vajag īstu plānu, kā regulēt lietas pa jaunam

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 17:39
[info]arhiivs

vajadzēja laikam komentārus nahrenizēt.
neviens tev nespiež parakstīt. vismaz tik tālu varēji da-aug lai saprastu ka tev nav jāspamo šeit savs viedoklis par to kā visiem vajadzētu vai nevajadzētu rīkoties.
bet pirms bļauj pretīm, šeit ir daži fakti:
1. cilvēkiem patīt apreibināties. viņi vienmēr to ir darījuši, dara un darīs. un viena liela daļa no narkotikām ir mazāk kaitīgas nekā alkohols, ko pati mīli palietot. pat liela daļa zāļu (tās pašas narkotikas vien ir) ko pārdod aptiekās un ko tev izraksta tavs smaidīgais ārsts-āksts, ir kaitīgākas par lielu daļu narkotku.
2. runa ir par narkotiku dekriminilizāciju, nevis legalizēšanu un par to regulēšanu.
3. ja mēs runājam par cilvēka brīvo gribu, tad mēs runājam par cilvēka brīvo gribu. nekas daļējs nederēs - tā jau ir žonglēšana ar likumu un tā piemērošana pēc izdevīguma. tobiš - ja cilvēks gribēs narkotikas, viņš tās atradīs. tā vietā lai šos cilvēkus sodītu un draudētu viņiem ar brīvās gribas atņemšanu, viņus vajag izglītot. un galu galā vajag sakārtot sociālo sistēmu - cilvēks dara sūdus ne jau dēļ narkotikām, bet gan dēļ saviem dzīves apstākļiem vai dēļ savas neizglītotības. problēma nav narkotikās bet gan cilvēkos.

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 17:54
[info]devour

Kaut kāds stoneru sūds...
Bet nekas...Neņem mani galvā.Es tikai trolloju.

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 18:40
[info]arhiivs

'Stoneru'? kas tas tāds?
tev ar derētu izlīst ārā no iedalītajiem autiņiem.
neņem mani galvā, es tikai iesaku.

Otrdiena, 31. Maijs 2011, 19:59
[info]devour

http://en.wikipedia.org/wiki/Stoner_(drug_user)
Ja man jāizvēlas starp prāta/ķermeņa indēšanu tikai lēta kaifa dēļ, vai 'mietpilsoniskas' dzīves dzīvošanu...Mana izvēle ir skaidra.
Man nekas nav pret Taviem uzskatiem un respektēju Tavu viedokli.
Vienkārši nepatīk sabiedrības destruktīvisma gars un stulbums in general.
Peace

Trešdiena, 1. Jun 2011, 00:23
[info]arhiivs

stulbuma pazīme nav narkotiku lietošana, bet gan narkotiku padarīšana par savu nepieciešamību. runa galu galā nav par to vai ir labi vai slikti kaut ko lietot, bet gan par brīvas izvēles iespēju, kā savu dzīvi pavadīt.
un vienmēr ir vairāk nekā 2 galējas izvēles, nav tikai "lietot un bendēt sevi" un "nelietot un palikt par mietpilsoni".
un jā, es zinu ko nozīmē Soneris. vienkārši neredzi vajadzību tādas definīcijas ņemt galvā un nopietni pielietot. neko nereprezentēju un nedalu cilvēkus grupās pēc kaut kādām pazīmēm vai uzskatiem, ja vien šie paši netiecās kaut kur tikt pieskaitīti.
kas attiecas uz sabiedrības destruktīvisma garu - tas vistiešāk atspoguļojas mietpilsonībā, dzīves vienmuļumā, bezcerīgā pakļautībā vispārinātām normām un jebkāda cita veida stagnācijā, kas attiecas arī uz lētu dolbīšanos. tas pats attiecas uz alkoholu. bet visu var lietot samērīgi un pietiekamās devās, lai tas dotu labumu, bet vēl nespētu nodarīt tev pāri. kā jau teicu - labāk izglītot, izpētīt, izmēģināt un kontrolēt nekā apvīt ar melīgi pārspīlētu ļaunumu un aizliegt, draudot ar izrēķināšanos.
Piss.