Otrdiena, 31. Maijs 2011, 17:39
[info]arhiivs

vajadzēja laikam komentārus nahrenizēt.
neviens tev nespiež parakstīt. vismaz tik tālu varēji da-aug lai saprastu ka tev nav jāspamo šeit savs viedoklis par to kā visiem vajadzētu vai nevajadzētu rīkoties.
bet pirms bļauj pretīm, šeit ir daži fakti:
1. cilvēkiem patīt apreibināties. viņi vienmēr to ir darījuši, dara un darīs. un viena liela daļa no narkotikām ir mazāk kaitīgas nekā alkohols, ko pati mīli palietot. pat liela daļa zāļu (tās pašas narkotikas vien ir) ko pārdod aptiekās un ko tev izraksta tavs smaidīgais ārsts-āksts, ir kaitīgākas par lielu daļu narkotku.
2. runa ir par narkotiku dekriminilizāciju, nevis legalizēšanu un par to regulēšanu.
3. ja mēs runājam par cilvēka brīvo gribu, tad mēs runājam par cilvēka brīvo gribu. nekas daļējs nederēs - tā jau ir žonglēšana ar likumu un tā piemērošana pēc izdevīguma. tobiš - ja cilvēks gribēs narkotikas, viņš tās atradīs. tā vietā lai šos cilvēkus sodītu un draudētu viņiem ar brīvās gribas atņemšanu, viņus vajag izglītot. un galu galā vajag sakārtot sociālo sistēmu - cilvēks dara sūdus ne jau dēļ narkotikām, bet gan dēļ saviem dzīves apstākļiem vai dēļ savas neizglītotības. problēma nav narkotikās bet gan cilvēkos.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: