Aranel
23 September 2010 @ 09:51 am
 
Salstu bibliotēkā. Man sāk šķist, ka nekad netikšu vaļā no šīs skolas. Tomēr beigu sākums ir redzams, līdz 1. oktobrim jāiesniedz pieteikums maģistra darbam. Darba vadītāja ir atrasta, tagad tikai jāizburas cauri pāris grāmatām, jāuzraksta darba pieteikums un jācer, ka neesmu pakampusi pārāk lielu kumosu. Jo pašlaik tā matemātika ir pārāk sarežģīta man. Pūlos atcerēties integrāļus, saprast mistiskus simbolus un vispār izsekot autoru domai.

Mana darba tēma - elektrības pašreizējās cenas un atvasināto finanšu instrumentu cenu modelēšana izmantojot Monte-Carlo simulāciju un manu rezultātu salīdzināšana ar tirgus datiem. Apmēram tā tas skanētu latviski (un labi, ka man tas nav jāraksta latviešu valodā!)
 
 
Mood: blah
 
 
Aranel
23 September 2010 @ 10:04 am
 
Ak, jā! Šovakar jādodas vakariņās un pēc tam uz koncertu kopā ar mīļotā darba kolēģiem. Neliels uztraukums un protams pārdomas par to.... ko vilkt mugurā!! Mīļotā ieteiktie džinsi un blūzīte nešķiet īsti piemēroti, bet mana zilā, pieguļošā kleita ar dziļo dekoltē varētu būt pārāk uzmanību piesaistoša. Varbūt garo džemperi, kas lieliski izskatīsies ar rakstainām zeķbiksēm un zamša puszābaciņiem? Vai tomēr plandošo, krēmīgo kreklkleitu?