café con chocolate negro y helado - kam? [entries|archive|friends|userinfo]
ar bez ka

[ website | immerse your soul in love ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kam? [24. Maijs 2007|17:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[in:side |redz', kā]
[out: |rhcp/tell me baby]

ir atvērti visi mājas logi, ieaicinātas bites, un daudz domiņu virpuļo caurvējā. silti saules stari silda pieri, virtuvē rosās brālis ar savu gardum gardo picu un tās recepti. iestājies ilgi gaidītais miers, augstākais dienas punkts, kāda bieži pietrūkst pēcpusdienām.

es zinu, dažkārt runāju un esmu non sence gluži kā Pītera Grīveneja filmiņas, bet kaut kur pamatos vienmēr saglabājas vēlme atrast, uzzināt un piemājot, būt piederīgai. nu gluži saderīgai ar pasaules ritmiem, gadalaiku spirālēm un iederīgai notiekošajā. un nepavisam negribas lauzt notiekošā burvību, izbīdīt divas galaktikas vienu caur otru, bet pieskarties, sajust un aizvērtām acīm saules pēcpusdienās snaust uz vecāku istabas platās palodzes kā kaķītim.

šodien deviņi pērkoni baltu mākoņu samalti pūdercukurā. kaķu dzirnaviņas ir vissaldākās pasaulē!
Linkknives out!

Comments:
From:[info]lullibi
Date:25. Maijs 2007 - 21:27
(Link)
man gribas mierus no rītiem, lielus baltus mieriņus, kad zeme vēl spirgta un putni bļaustās, kad nepieelpotas ceriņu smaršas laužas smadzenēs. gribas spēt mierīgi izdzert kafiju, iešūpot dienu maigi
bet rītiem kā vienmēr pietrūkst tā visa
[User Picture]
From:[info]arabesque
Date:26. Maijs 2007 - 12:17
(Link)
Parasti tas rīta mieriņš tiek iemainīts pret ilgāku miegu.
Varētu pamosties kādu rītu ar apziņu, ka jāceļas, jādara un jāsteidzas, bet tad pēkšņi izlemt, ka esi spējīgs pateikt pienākumam un palikt ar kūpošu tēju, mīlestības pilnām domām un maigu rīta gaismu caur pievērtām žalūzijām. Un tad, kad pirmais acu kaktiņu miegs piebērts klāt kafijas cukuram, atvērt logus, ielaist putnus un spirgto rīta gaisu sevī. Ieelpot un kļūt par daļu no visa apkārt notiekošā. Harmonizēt!

Pēdējā laikā to visu mēģinu aizstāt ar rīta skrējienu pretim saulei. Vispār pantoismu varētu pat piemājot, katrā dabas aprisē taču slēpjas vesela formu, krāsu, ritmu un sa:skaņu simfonija!
From:[info]lullibi
Date:26. Maijs 2007 - 15:14
(Link)
man arī patīk skriet no rītiem tā nedaudz pirms sešiem (bet visu manu iniciatīvu pēdējo mēnešu laikā nojauc negulētas naktis un iesnas un visādi citādas lietas, būtībā ne-pieminēšanas vērtas)

rītiem piemīt spirgtums kādu es gribētu dzīvei. kā mani šampanieša burbulīši. un visu laiku tāda sajūta, ka mežs tik tikko te būtu izgājis cauri
[User Picture]
From:[info]arabesque
Date:26. Maijs 2007 - 15:57
(Link)
Skriet ir prieks, kas cauršūts ar iekšējas brīvības sajūtu.

Iniciatīva modīsies, kad būs izgulēts ziemas mēnešos ieekonomētais miegs. Tad saule pārbagāti dos un Tu varēsi grābt pilnām saujām, izdzīvojot un izjūtot pilnu dzīves starojuma spektru.

Gribas aizceļot, meklējot neceļu krustojumos to dzirkstošo sajūtu, ka viss skaistākais notiek tieši tagad un šeit. Akūti nepieciešams katrā dienā meklēt un atrast uzliesmojumu, mazu brīnumu, kā teiktu Imants Ziedonis, mazas, priecīgas katastrofas. Un nekad, nekad nebeigt brīnīties, cik pārsteidzoši skaistā pasaulē mēs dzīvojam.
[User Picture]
From:[info]arabesque
Date:26. Maijs 2007 - 15:59
(Link)
Un rīti,
rīti ir brīnumi, tāpat kā tas, ka atrast cilvēku ir tik viegli!

Tā nu es šeit sēžu, un prieka asaras savijas virtenēs. Šampanieša burbulīši!
From:[info]lullibi
Date:27. Maijs 2007 - 20:47
(Link)
:)
sfēriskās laimītes
nu, kā no dzejas!