Vairākas · dienas

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Jā, un kā jau te jūzere glamour pieminēja, kāzas. Mani ieaicināja par vadītāju. Šovakar jābrauc "skatīties vietas". Atrakcijām, fotomirkļiem, piestāšanās brīžiem.
Man tas altruisms kā "vēl pēdējais šotiņš" bārā - ne vienmēr vajadzīgs. Šī laikam būs tā nevajadzīgā reize. "Kāpēc tā?", es dzirdu jūs satraukti jautājam, citam caur citu.
Tāpēc, ka man kāzas - tad, ja tās nav tuvu draugu kāzas - šķiet ij intīmas, ij apzīmogotas ar "neizbēgamo tradīciju" zīmi. Un tas tav tikai par koka karotēm, šķīvjiem, cirvjiem un līku, rešņu burkānu. Tas ir arī emocionālā līmenī. Tās sajūtas ir jau nokomplektētas, atliek tikai paņemt. Vai tu gribi vai ne. Tātad, man ir sajūta, ka šis intimitātes līmenis ir teju tik dziļš, itin kā mani būtu aicinājuši nevis vadīt kāzas, bet izmazgāt viņiem zeķes. Vai, nedod dievs, truseļus.

BET

Gan jau tā atkal būs jauna pieredze un visi būs laimīgi un tomēr ielies sev to "pēdējo šotiņu". Un ne jau tikai sev vien.

P.S. Ja zināt kādu jautru kāzu atrakciju, uzrakstiet, lūdzu komentāru. Gūglēt šo tēmu man neceļas, es jūtu, ka tādā gadījumā varu ātri nokļūt pie "interneta beigām".

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On August 8th, 2016, 05:16 pm, [info]dzeina commented:
Lieliskākā kāzu atrakcija - pilnīgi nekādu atrakciju.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry