taisnība, es pirms vārīšanas izlasīju internetus, kā pateikt, ka svaigas un ar visu to jutos, ka dzīvoju bīstami. bet neko, pat pēc 3 dienu stāvēšanas ledusskapī dzīvās vēl bija ēdamas bez saindēšanās (y).
Ogas (upenes, jāņogas, ērkšķogas, avenes, kazenes...) liekas ir Z-Eiropas fenomens. R-Eiropā nav tik populāras, tikai ar hipsteru vilni parādās vairāk (un tad nenormāli dārgas). pa mežiem staigājot, esmu uzgājusi meža zemenes, bet tās negaršoja absolūti ne pēc kā. vilšanās much.
Njā, laikam jau tā nenopoularitāte, jo, šķiet, avenes pat ir lētākas vai vismaz tādā pašā cenā, lai gan daudzreiz trauslākas un tā. Man atkal vietējos mežos ir paveicies tikt pie tīri labām mežzemenēm un avenēm, tieši nopriecājos par šādu ekskluzīvu pārgājienu bonusiņu.