- 1.11.14 13:41
- Ar zosi jau no astoņiem rītā.
- 9 piezīmesvieta jūsu piezīmēm
- 1.11.14 17:32
-
Zojas dzīvoklis.
- Atbildēt
- 1.11.14 19:50
-
Zoss vispār sanāca baigi sīksta. Pildījums un piedevas gan bija labi. Nu,un pati zoss garša, ja tā abstrahējas no nesakožamās gumijas.
- Atbildēt
- 1.11.14 20:36
-
nu VOT!
Man jau nav nekā cita ko teikt. Jūtos vainīga! - Atbildēt
- 1.11.14 20:37
-
Iemetiet to nesakožamo pīlē un uzlieciet rīt bezgalīgi sautēties uz kādām 2h.
- Atbildēt
- 1.11.14 20:42
-
Mēs jau kā nebūt visu sakošļājām:) Bijām daudz cilvēku. Bet vainīha nejūties gan, varbūt recepte nebija laba.
- Atbildēt
- 1.11.14 20:43
-
Vai jūs gadijienā tikai šorīt no saldētavas neizvilkāt? Ja tā, tad tur tā vaina var būt. Es lieku atlaisties 2 dienas iepriekš, lai riktīgi atsilst.
- Atbildēt
- 1.11.14 20:59
-
Vakar pēcpusdienā. Bet var jau būt, ka tas bija par vēlu. Recepte gan bija daudzsološa, vispirms zem folijas sutināja un tecināja taukus, pēc tam tik pildīja.
- Atbildēt
- 1.11.14 21:22
-
izlasās garšīgi
- Atbildēt
- 1.11.14 21:28
-
PIldījumā bija rīsi, cepts, sasmalcināts bekons, briseles kāpostiņi, kastaņi, antonovkas, salvija. Ļoti gards pildījums.
(Meloju, kastaņi bija tikai receptē, veikalā tos neatradām, P pielika drusku turku zirņu konsistencei). - Atbildēt