- 30.10.09 22:12
- Grila lietošanai brīvā dabā šādā gadalaikā ar ātro satumšanu un dzestrajiem vējiem ir pavisam cita garša. Tik pat lieliski kā karsta zupa Jaungada naktī meža vidū u.tml.
Vasaras karstumā tas nepavisam nav tas. Nesaprotu, kāpēc latviešu grilēšanas sezona - t.i sezona, kad latvieši grilē, nevis grilē latviešus - tomēr pārsvarā beidzas līdz ar pēdējām siltajām dienām. Darīšana taču ir ar uguni, turklāt ir jau vēl arī karstie dzērieni un/vai degvīns.
Ugunskurs ziemā, sniegā, mežā vispār ir ideaļņiks. - 6 piezīmesvieta jūsu piezīmēm
- 30.10.09 22:52
-
Nekārdini, labāk uzaicini :))
- Atbildēt
- 30.10.09 23:46
-
Bāc, never mind. Es neesmu jūsu līga, saprotu.
- Atbildēt
- 30.10.09 23:51
-
Kas par ligu? Šodien jau paši bijām ciemiņi. Paturēt prātā.
- Atbildēt
- 30.10.09 23:39
-
patiesi, patiesi!
- Atbildēt
- 30.10.09 23:44
-
Atvaino, notikumu virpulī nerespondēju. Tavas ziņāšanas un ieteikums par primitīvo bija šāviens mērķa labākajā vietā. Paldies!
- Atbildēt
- 31.10.09 15:07
-
tieši tāpēc mēs to uz ugunskura liekamo čuguna katlu ieviesām tieši rudenī
- Atbildēt