Dzēšlapa - Par kaķīšiem

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 4., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:47 - Par kaķīšiem
Es savam kaķītim vakar iedevu parazītzāles, lai rīt var pret trakumsērgu potēt. Satinu segās un iedevu - neizskatījās priecīgs, pēc tam iedevu desas gabaliņu, ko kaķis nomedīja un apēda.
Varbūt šdien nopirkt ko gardu viņam? Lai ir ko iedod rīt pēc potes....

(10 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:4. Marts 2011 - 15:12
(Link)
mhm, kādu Cielaviņu vai varbūt rosolu varētu sagriezt ;) :P!
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:4. Marts 2011 - 15:14
(Link)
:0 tā gan, tā gan :)
From:[info]diana
Date:4. Marts 2011 - 15:37
(Link)
Mūsējais ir traks uz netīrītām garnelēm, nopērku vienu paku (nav dārgi), ja ir liela alga, un tad šad tad pa kādai iedodu par īpašiem nopelniem.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:4. Marts 2011 - 15:51
(Link)
jāpadomā :) vienīgi man nav lielas algas, tā ka - jāpadomā tāpat.
Kā Tavas klukstītes?
From:[info]diana
Date:4. Marts 2011 - 15:55
(Link)
Oi, es tieši domāju, kad ar Tevi par to parunāt. Kā jums ir ar putniem? Tu esi iemanījusies to pasākumu padarīt kaut cik rentablu? Man pa šo ziemu nomira gailis (laikam nosala), no 10 vistām šobrīd atlikušas sešas (divas kaut kas saplosīja, varbūt kaut kādi suņi), divas nomira vasarā. Jāizlemj, vai ņemt vēl klāt vistas, vai atmest šim pasākumam ar roku. No vienas puses, ir jau foršas tās savas olas, no otras puses - lielākā daļa dārza nav izmantojama (mums mazs tas dārzs), jo ir norobežots un atvēlēts vistām, kas kašņā ārā jebko, katru krūmiņu un kociņu, ko tur iestāda. Uzņemt apgriezienus un turēt lielāku skaitu par 10 mēs nevaram, jo nav kārtīgas kūts, tikai maza būdiņa, bet sešu vistu dēļ atkal liekas muļķīgi pusi teritorijas atvēlēt izkašņāšanai. Kādi ir Tavi secinājumi no putnkopības?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:4. Marts 2011 - 21:58
(Link)
Mani secinājumi - noteikti teritorija jāžogo, bet var arī ne pārāk lielu - ap 6 kvadrātmetriem pastaigas lauks, ar norunu, ka visas nezāles tur met. Es jau domāju, ka ir vērts turēt, bet ne daudz, tās pašas 6 arī lai paliek, un skaties kā uzvedās - ja labi dēj, lai paliek, ja nedēj, domā kā pašai ērtāk. Vai ar 6 vistām Jums pietiktu ģimenei?
Gaili ja nu kas, var arī no manis dabūt, lai gan var arī tuvāk noteitki atrast :)
From:[info]diana
Date:5. Marts 2011 - 09:51
(Link)
Paldies Tev par šo padomu. Neticami, bet es nebiju pat iedomājusies, ka varētu vistām atvēlēt mazāku nožogojumu, un tas ir pat ļoti viegli izdarāms, jāpārrok tikai viens vai divi žoga stabi. Pagaidām dēj tīri labi, dēja praktiski visu ziemu, tagad ir vidēji 3 olas dienā, it kā pietiek. Bet vistām vasarā būs jau trīs gadi, droši vien ilgi vairs tā nedēs. Nezinu, cik ilgi tādas dēj. Kaut kā ļoti žēl tagad visu sistēmu nīcināt ārā tikai tāpēc, ka rok ārā ogu krūmus. Bet aizdomāties līdz tam, ka samazināt teritoriju, lai netiek pie ogu krūmiem, man pašai prātiņš nez kāpēc neaizvilka. :D Nupat parunāju ar Artūru, viņš ir ar mieru. Labi, ka Tev paprasīju, būtu likvidējusi saimniecību, lomaķ ņi stroiķ.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:5. Marts 2011 - 11:57
(Link)
Man kaimiņienei vispār ir tāds vistu āra "kambaris" - žogs apkārt, žogs pāri un tur viņas dzīvojās - klukstes. Kad ravē dārzu - visas nezāles viņām, visu kas paliek no galda - viņām. I visas pie vietas un no augšas arī neviens nevar iebrūkt.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:4. Marts 2011 - 19:53
(Link)
Manējam kā našķis tiek Wiskas slapjie konservi vai kaut kas tamlīdzīgs. Uzturvērtības - nekādas, bet kaķim baigi garšo!
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:4. Marts 2011 - 21:59
(Link)
ko Tu viņam ikdienā dod?

> Go to Top
Sviesta Ciba