Dzēšlapa - Par ideju - par saeimas atlaišanu -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 10., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:44 - Par ideju - par saeimas atlaišanu -
Pastāstiet man, kā tas varētu notikt - tā Saeimas atlaišana? Tiklīdz kā neizpilda kādu no pensionāru, maznodrošināto prasībām, tā atlaižam? Tērējam kārtējos tūkstošus, lai veidotu balsošanu un atkal iebalsotu tos pašus, vai kā? Kur ņems tos, ko ievēlēt no jauna??? Un vai neliekas šis variants kā veids, kā kādam konkrētam politiskam spēkam opozīcijā tikt pie varas ārkārtas vēlēšanās? Vai Jums nerodas sajūta, ka sabiedrība tiek iesaistīta spēlītē par varu, un viss šitas "demokrātiskums" ir aizsegs kāda konkrēta vēlmju piepildīšanai?
Varbūt zināt, kurš šito visu bīda?

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:10. Aprīlis 2008 - 16:53
(Link)
man sāk likties, ka tai māžošanai jēkabenē drīz cilvēki nepievērsīs uzmanību un tas būs vēlvien sinonībs tvaika ielai... izlaidušies kā teļi. bet nu gan pāries, kā mana mamma saka "tāds vecums" :D

'Vai gribi zināt, kas to bīda? Ieskaties cibiņa OSAMA cibā, tur viņam par šo ir filmas, ko viņš pirms pāris dienām ieteica. neesmu konkrētās redzējusi, bet ideja ir zināma.Latvija ir trijstūra apakšējā viducī.jā, man patīk konspirāciju teorijas, bet tā es redzu šo pasauli!
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:11. Aprīlis 2008 - 09:16
(Link)
Par opozīciju taisni vakar mājās runājām. Ja jau opozīcija, tad par to balsoja mazākums, pareizi? Tad kāpēc gan lai referendumā pēkšņi par opozīcijas bīdīto Saeimas atlaišanu balsotu vairākums?
Sabiedrība jau sen ir iesaistīta varas spēlītēs, ja vien to var saukt par sabiedrību, drīzāk pūli. Jo sabiedrība tomēr ir vairāk vai mazāk organizēta.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:11. Aprīlis 2008 - 09:22
(Link)
Ai, skumji, ka cilvēki negrib atzīt, ka viņi tiek izmantoti citu vēlmju piepildīšanai.
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:11. Aprīlis 2008 - 12:55
(Link)
Pirmais solis uz labošanos ir problēmas atzīšana, tā Tu gribi teikt?

> Go to Top
Sviesta Ciba