Dzēšlapa - Lasu un "priecājos".

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 10., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33 - Lasu un "priecājos".

(16 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:10. Oktobris 2007 - 11:37
(Link)
nuu situaaciju peec gada nemainiija, kaada bij agraak taada ir tagad, situaaciju liidz galam uzlaboja. nesaprotu kaapeec akal 'viss ir slikti'? Taapeec ka nav viss uzreiz? pieliks liidzekljus peec taa gada buus slikti ka liidz 18 gadiem nav. latvietim labi nebuus nekad.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:10. Oktobris 2007 - 11:51
(Link)
Pēc statistikas datiem, Latvijā esot ap 900 sievietēm (oficiāli), kurām alga sanāk krietni lielāka nekā griestu noteiktā. Pārsvarā tas ir attiecināms uz tēvu algām, kas ir lielākas nekā griesti.
Jautājums ir - kāpēc bērnam dārziņu valsts nodrošina tikai no 2 gadu vecuma, a bkp maksā līdz 1 gadam? Un ko darīt pēc tam??? Kādēļ man savs bērns ir jāuztic svešām tantēm, kas sevi dēvē par auklēm??? Vai tikai tādēļ, ka valsts grib, lai es eju strādāt? ja es godīgi visu laiku esmu maksājusi nodokļus, tad atmaksāt daļu no tiem, kamēr es kopju bērnu līdz 2 gadiem, manuprāt ir normāla prasība.
Un es neprasu, lai bkp laika posmā 1-2 gadi ir tāds pats kā pirmajā gadā, lai ir vismaz 50% to 70% vietā.
Vecumā pēc 2 gadiem valsts nodrošina ar dārziņu, pēc tam skolu un vidusskolu un tad jau bērns ir liels. Bet valsts taču nenodrošina ar auklīti...
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:10. Oktobris 2007 - 12:42
(Link)
Tas jautaajums vairs nu nekaadiigi nav saistiits ar griestu atcelshanu. :>

> Go to Top
Sviesta Ciba