Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 19., 2006


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:59

(35 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:19. Janvāris 2006 - 12:12
(Link)
Nu uztura bagātinātāji ta ir :)
A tas ka vēl joprojām nav īstas vienlīdzības starp vīriešiem un sievietēm, tas skaidrs, lai gan arī kā nu kurā ģimenē. Vietā ir teiciens - tāds tādu ir pelnījis, vai viņi ir viens otra vērti.
Nu un pētījums par sievietes rakstura noteikšanu pēc viņas krūšu formas ar tak nav baigi jēdzīgs. Vai salīdzinājums - vīrieša krāna izmērus var noteikt pēc viņa deguna un pirkstu izmēriem un formas. Arī sviests. Nu bet tiem zinātniekiem ta kaut ko darīt vajag!!!
So neķer kreņķi - cik sievietes, tik viedokļu par spermas labumu!
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:19. Janvāris 2006 - 12:19
(Link)
Uztura bagātinātāji no spermas?! :o ;)))))
Dzīvē tādus nepirktu, lai tie vīrieši sākumā pagaršo, ja, kā tas viss garšo, un tad taisa porno filmas ar beigšanām mutē un taisa kultu, cik tas ir forši un kā tas visām patīk ;))))))
Jā, un tas mīts, ka sievietei vienmēr gribās un ka seksa laikā viņai skaļi jākunkst :) Un ka sieviete nekad netēlo orgasmu. Ha! Jūs, vīrieši, daudz ko arī nezināt :) Tiem pētniekiem vajadzētu nedaudz pamainīt savus izpētes objektus un vairak pievērsties sievietes vajadzībām..
Nekas nav viennozīmīgi. Ir dažādas sievietes. Un pēc dažām nevar spriest par visām. Katrs cilvēks tak atšķiras.. Zinu, ka ir nimfomānes, zinu tādas, kuras vispār nekad negrib un, fui, kur nu vēl mutē ņems! :D
Jā, un vēl es zinu, ka ļoti daudz šādu pētījumu, jo īpaši kas saistīts ar cilv.veselību un jaunu produktu izlaišanu tirgū [tas, protams, nav par spermu], tiek pasūtīti un nopirkti. Tā ka es vienkārši neticu visam, kas rakstīts. Kā bija ar to sievieti, kura ieraudzīja uz parka soliņa uzrakstu XYN [krieviski :) ] un uz tā apsēdās.. nekas jau nenotika, zinies.. ;))))
A par to krāna izmēru, ja? ;)))))) Pēc visa kopā + rakstura + vēl dažām niansēm, piem., nodarbošanās, pēc runas stila etc. var noteikt daudz ko.. ;)
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:19. Janvāris 2006 - 12:26
(Link)
Par uztura bagātinātāju tas tā pa jokam!
Nu bet neviens taču tev neliek ticēt tādiem pētījumiem. Tā ir tava brīva izvēle! Tāpat jau nav īsti objektīvi pētījumi par automobīļu spējām utt. Gribi tici negribi netici. Tas viss ir vienā maisā bāžams ar Kristus esamību un citplanētiešiem. Gribi tici, negribi netici!
Nu un tīri cilvēciski un loģiski padomājot - nu nevar būt, ka sperma būtu kaut kas baigi fui un slikts, tak ne jau no kaut kā slikta bērni rodas. Bez tam garšai nav ne vainas, ja iepriekšējā dienā nav lietots alko :)
Dzīvojam brīvā valstī - ticam kam gribam un daram kā gribam, kamēr tas nepārsniedz pieņemto likumu robežas.

> Go to Top
Sviesta Ciba