Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 19., 2006


[info]heartstripper12:19
Uztura bagātinātāji no spermas?! :o ;)))))
Dzīvē tādus nepirktu, lai tie vīrieši sākumā pagaršo, ja, kā tas viss garšo, un tad taisa porno filmas ar beigšanām mutē un taisa kultu, cik tas ir forši un kā tas visām patīk ;))))))
Jā, un tas mīts, ka sievietei vienmēr gribās un ka seksa laikā viņai skaļi jākunkst :) Un ka sieviete nekad netēlo orgasmu. Ha! Jūs, vīrieši, daudz ko arī nezināt :) Tiem pētniekiem vajadzētu nedaudz pamainīt savus izpētes objektus un vairak pievērsties sievietes vajadzībām..
Nekas nav viennozīmīgi. Ir dažādas sievietes. Un pēc dažām nevar spriest par visām. Katrs cilvēks tak atšķiras.. Zinu, ka ir nimfomānes, zinu tādas, kuras vispār nekad negrib un, fui, kur nu vēl mutē ņems! :D
Jā, un vēl es zinu, ka ļoti daudz šādu pētījumu, jo īpaši kas saistīts ar cilv.veselību un jaunu produktu izlaišanu tirgū [tas, protams, nav par spermu], tiek pasūtīti un nopirkti. Tā ka es vienkārši neticu visam, kas rakstīts. Kā bija ar to sievieti, kura ieraudzīja uz parka soliņa uzrakstu XYN [krieviski :) ] un uz tā apsēdās.. nekas jau nenotika, zinies.. ;))))
A par to krāna izmēru, ja? ;)))))) Pēc visa kopā + rakstura + vēl dažām niansēm, piem., nodarbošanās, pēc runas stila etc. var noteikt daudz ko.. ;)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba