Dzēšlapa - Pārdomas par tēmu...

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 7., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:23 - Pārdomas par tēmu...

(46 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Decembris 2004 - 12:17
(Link)
jā, sievietes ir (vai vismaz var atļauties būt) vājākas, jūtīgākas etc. un konflikti starp abu dzimumu pārstāvjiem - tieši viņu principiālo atšķirību dēļ - ir neizbēgami. stulbi tas kļūst tad, kad kāds indivīds uzskata, ka vienam dzimumam ir lielākas priekšrocības nekā otram. viens ir atzīt, ka baltādainie ir atšķirīgi no melnādainajiem (kas ir objektīva patiesība), bet uzskatīt, ka cilvēkus ar atšķirīgu ādas krāsu vajag atšaut - pavisam kas cits.
From:[info]esinja
Date:7. Decembris 2004 - 12:24
(Link)
es it kaa neesmu no taam, kas kriit gjiibonii, ja viiriec pasaka iedzen to naglu pati.., tajaa pashaa laikaa, kad biju Beljgjiijaa, kur bija sievietes no vairaakaam Eiropas valstiim, nevareeju ar nicinaajumu nepasmiineet, par shiim, kaa no forminjaam izlietajaam kundziiteem - platas, muskuljotas, iisi mati un pilniigs nicinaajums pret viirieshiem, kaa taadiem. Kaada vaaciete saaka aurot, kad vinjai puisis atveera durvis. teksts - man pasjai ir rokas, lai atveertu un smadzenes, lai zinaatu, kaa to izdariit. man tas nepatika.
buut sievietei ir super. un jaa, izmantot savas priekshrociibas arii. lai gan ir ieshaavusies praataa doma, ka ja butu viirietis, viss buutu tik vienkaarshi..:)

> Go to Top
Sviesta Ciba