verbālais ekshibicionisms - sekss un lielpilsēta bez lielpilsētas un seksa [entries|archive|friends|userinfo]
verbālais ekshibicionisms

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sekss un lielpilsēta bez lielpilsētas un seksa [Oct. 2nd, 2005|12:06 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vakars patiešām nožēlojams - divas glīšas jaunkundzes sēž pie bāra letes, malko džintonikus un apspriež, nu, ko gan citu divas glīšas un pusvientuļas* (mans kārtējais jaunvārds (pakārtots nesen izgudrotajam pusdraugam**)) jaunkundzes sestdienas vakarā pie bāra letes var apspriest - jā, uzminējāt, protams, savas neveiksmes vīriešu frontē.

Pēc diviem džintonikiem, neskaitāmām nopūtām un piecām minūtēm uz deju plača, kur pupainu (jā, jā, man ir mazas krūtis, bet skaudība mani pārņem tikai reizumis un arī tad pāriet jau pēc dažām sekundēm, kad ar viltīgu smīniņu atceros par tādu lietu, kā gravitācija), apaļīgu (nē, ar anoreksiju vai bulīmiju neslimoju, un, nē, kā teiktu angliski runājošās tautas - I'm not in denial) trīsdesmitgadnieču un viņu alusvēderaino (pret alusvēderiem mana attieksme ir tāda pati, kā pret vīriešiem, kuri pie melniem apaviem nēsā baltas sporta zeķes vai valkā bikses, kuras ir manāmi par īsu) un sasvīdušo kavalieru ieskautas, sajutās vēl nožēlojamāk. Samierinājušās ar faktu, ka šis nu noteikti nebūs viens no tiem jautrajiem vakariem, kuri parasti beidzas tikai ap pieciem no rīta, kad pēc kārtīgas izdejošanās ar pēdējiem spēkiem tiek tipināts uz māju un smiets par vakara notikumiem.
_______

Mana dzīve sāk līdzināties tautā labi zināmajam seriālam Sekss un Lielpilsēta - tikai bez seksa un, ja Rīgu salīdzina ar oriģinālo norises vietu, tad arī bez lielpilsētas.

Jā, bet ko es ar visu šo murgojumu gribēju pateikt? To, ka par spīti pašas apgalvojumiem, ka skaidri zinu, ko vēlos, man nav pat ne mazākās nojausmas, ko īsti es vēlos, un nē, šoreiz nav runa tikai par vīriešiem, bet gan par to, ko es vēlos no dzīves kā tādas. Laikam jau taisnība tiem, kas nemitīgi skandina - nāks gadi, nāks saprašana.

*tādas, kurām ir pusdraugs
**vīrietis, kuru nevar īsti nodēvēt par savu, bet jūsu starpā kādu laiku norisinās kaut kas pablāvām attiecībām līdzīgs
linkm?

Comments:
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:October 2nd, 2005 - 01:32 pm
(Link)
Es to saprašanu gaidu jau gadiem ilgi un vakar atkal atcerējos, ka es neko nezinu. Un šis ir jokains rudenis ar jokainām sajūtām un jokainu noskaņojumu. Un jokaini ir arī lasīt kāda cita rakstīto, kas tik ļoti sakrīt ar manām izjūtām un domām.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:October 2nd, 2005 - 02:46 pm
(Link)
lielipilsētā un seksā jau arī dažai labai bija dry spells :)
[User Picture]
From:[info]peecz
Date:October 2nd, 2005 - 03:25 pm
(Link)
nesatraucies, visas sievietes pashas nezin, ko grib.
un principaa viirieshi arii.
From:[info]redrum
Date:October 3rd, 2005 - 06:14 pm
(Link)
zelta vaardi! uzsaac razhoshanu un paliksi staavus bagaats!
From:[info]posheiko
Date:October 2nd, 2005 - 10:42 pm
(Link)
"Sex and the Suburbs" (c) you know who :)
[User Picture]
From:[info]anabella
Date:October 2nd, 2005 - 11:14 pm
(Link)
Oh, I sure do ;)
From:[info]piccolo
Date:October 3rd, 2005 - 10:57 am
(Link)
jā, man, piemēram, relatīvi vēlu tā saprašana ir nākusi un vēl ne līdz galam, bet iestrādes jau ir. un ja jau es to varu.. :)

neiespringsti. atrodi to, kas tev dzīvē patīk un pie tā arī turies. :P