Pilota memuāri.

iesūdz NASA tiesā par objekta nepētīšanu.

iesūdz NASA tiesā par objekta nepētīšanu.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
FUN!
  • "Any intelligent adult, adolescent, child, chimpanzee, monkey, dog or rodent with even amodicum of curiosity, would approach, investigate and closely examine a bowl-shaped structure which appears just a few feet in front of them when 12 days earlier they hadn’t noticed it.” - tas gan.
    • Es arī ķiķinu. Iedomājies, tev ir pāris miljardus (!) dolāru vērts verķis, kas turklāt būvēts par nodokļu maksātāju naudu, un šobrīd atrodas uz citas planētas. Tiešām ir tik grūti pakruķīt pāris pogas, pabīdīt pāris sviriņas un-to-kaut-ko nobildēt augstā izšķirtspējā?

      • Galu galā, neko interesantāku jau tāpat nav ieraudzījuši, tjip, akmeņi uz akmeņiem, ja ir viens interesantāks par citiem, nu tad bildē viņu :D
        Varbūt, vienigi, jau sen ko interesantāku pamanījuši :D
        • WOOOW! Look at this amazing rock!

          "Uuuun, kamēr jūs te lūrēsiet akmeņus, mēs biš' palūrēsim apkārt."

          Tak jau kopš to robotu izsēdināšanas uz Marsa NASA īstenībā dabū atkauties no visādām iedomātām vai īstām anomālijām.

          • Re: WOOOW! Look at this amazing rock!

            Mani kaitina tie brīži, kad informācija, kurai it kā vajadzētu būt true, ir jāpšauba, no sērijas - viss jādara pašam. Bet jā, diezvai es dabūšu savu personīgo marsa izpētes staciju uz riteņiem. :/ boohoo.
            • Re: WOOOW! Look at this amazing rock!

              Veselīga skepse ir visa pamatā, protams, bet tad, kad veselais saprāts saka - nu, kamōōōn, tad gan ir jāsāk uztraukties.

              svārsties starp pozīcijām "atriebt pasauli" un "nolīst kaktā / netraucējiet vairs mani ar saviem sūdiem", which is the same as 'boohoo', essentially.
Powered by Sviesta Ciba