Sīks nopelna vienu +1 bonuspunktu par sekojošo:
Ņem un sasautē dārzeņus pēc izvēles. Man šoreiz ir burkāni, sīpoli, kāposts un maķenīt kolrābja. Pieliek čutj-čutj krējuma, garšvielas & shit.
Attention!
Pieliek vājpiena biezpienu.
Nedaudz - uz čuju. Viss kļūst FAKIN' sierīgs un abnormāli garšīgs. Uwaga! Nepārsālīt!
Un tagad atpakaļ pie radiolampām.
Ņem un sasautē dārzeņus pēc izvēles. Man šoreiz ir burkāni, sīpoli, kāposts un maķenīt kolrābja. Pieliek čutj-čutj krējuma, garšvielas & shit.
Attention!
Pieliek vājpiena biezpienu.
Nedaudz - uz čuju. Viss kļūst FAKIN' sierīgs un abnormāli garšīgs. Uwaga! Nepārsālīt!
Un tagad atpakaļ pie radiolampām.
:D
Perfektā mēme līdz pēdējai sekundei:
xD
"Radio - tas ir ļoti vienkārši."
Izdevniecība "Liesma",
Rīga, 1968.
They knew some awesome shit back then.
Nešaubos, ka radiolampas ir kruta, bet nu tik ļoti saistītas ar ēdienu, ka gribas bezmaz atkārtoties ar jau iepostēto video. :))
tikpat labi Tu man varētu iebērt nedaudz sausā sarkanvīna. :D
(nav jau nemaz tik daudz, tik kādas četras reizes)
Neesi redzējis? Oh, tur tā frāze ir atkārtojošais elements. Ļoooti iesēžas atmiņā, mhm. :D
Ierakstot googlē "and now" pirmais rezultāts uzreiz. :)
And Now for Something Completely Different
And now for something completely different..
:D :P
Mums ir jauna mēme.
A Tev atslēgas nevajag? :P
EKSELENTA ideja. Just vienkārši EKSELENTA! :)
Esi laipni gaidīts manā kontrastu pasaulē. :)
EKSELENTA ideja. Just vienkārši EKSELENTA! :)
Esi laipni gaidīts manā kontrastu pasaulē. :)