Pilota memuāri.

Komentāri

some notes in regard to what little amount of research is still going on..

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Todien darbnīcā R. pabrīnījās, ka iespējams lodēt, divos pirkstos turot komponenti un ar trešo fīdot lodalvu. Tur nav nekā maģiska. Just skill. Kad mēs augām, gluži vienkārši nekā nebija. Nebija smalku kodināšanas 'akvāriju' ar sildītājiem un iebūvētiem termostatiem, nebija viltīgu turētāju ar palielināmajiem stikliem, nebija miniatūru skrūvspīlīšu spiesto plašu nostiprināšanai un grozīšanai pa asi 360 grādos. Nebija regulējamu lodēšanas staciju ar fēniem un temperatūras nolasīšanām no displeja. Nekā nebija. Protams, paaudze pirms mums teiks, ka atceras laikus, kad arī lodalva ar fluxi bija kaut kas 'WOOOOW!!!' un īstam radioļubiķeļam bija vienīgi vecs pajaļņiks, alvas bumba, sakausēta no pikucīšiem, kas iegūti no citām spiestajām platēm un kāds kancītis kolofonija.
Tomēr es joprojām par savu goda lietu uzskatu kodināšanas tanku konstruēt no piegrieztiem vecu logu stikliem un termostatu izgatavot no modificēta akvārija sildītāja, kurš pēc dakterēšanas spētu arī zivtiņas uzvārīt.

Sen nebiju ELFĀ bijis. Sen nebiju skatījies uz tiem plauktiem. Nedrīkst. Kā paskaties, tā siekala tek un saproti, ka iPhone ir SŪDS konkrētākais un patiesībā tu gribi tikai to vitrīnu. Un plauktus. Un noliktavu. Un vispār VISU. Ja es laupītu, es laupītu ELFU. Bez liekas domāšanas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba