Pilota memuāri.

Pilnīgi tehnisks bullšits. [Win7]

Pilnīgi tehnisks bullšits. [Win7]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Beigu beigās tomēr uzliku to WindowZ 7. Čakarēšanās bija ilga un patiesībā tas sākās tā, ka vienai paziņai bija tikko iegādāts kompis ar Win7, kurš nemitīgi taisīja pekstiņus un darīja citas ēverģēlības. Tā radās izteikta nepatika pret šo izstrādājumu, līdz izdevās atrast problēmu cēloni - tā izrādījās build.7057 versija, jeb kaut kāds 'release candidate'!!!
Tad nu sev es viennozīmīgi meklēju tikai un vienīgi build.7600 jeb RTM (release-to-manufacture) versiju. Un tā no tiesas darbojas ELEGANTI!

Pats briesmīgākais Windows 7 x64 versijā nav ne izjātais Taskbar (kas patiesībā ir tīri ok), nedz jaunais Start Menu, nedz arī neciešamais Control Panel. To visu elementāri kompensē
1) ātrdarbība (jo verķis tiešām darbojas jūtami ātrāk)
2) enerģijas taupīšanas režīms (var jau būt, ka tas tikai dēļ tā, ka baterija ir jauna un es neko īpašu nedaru, taču dzelzis var griezties virs 4h (!!) bez uzlādes..

Taču PATS BRIESMĪGĀKAIS jaunā Microsoft veikuma 64 bitu versijā, ir IDIOTISKAIS 'Windows Driver Signing' (driver integrity check), kuru nevar izslēgt (nē, bcdedit /set loadopt... blā-blā-blā. nestrādā.)!!!!!!!! :@ :@ :@ Guess what!? Svarīgāko iekārtu - to pašu HANTEK DSO-2090 USB osciloskopu - uzinstalēt NAV IESPĒJAMS!!! 64bit draiveris, kas paredzēts Vistai, izrādās nederīgs. Nu, ko - vienkārši jāgaida uz ražotāju, lai uztaisa normālu, specifiski šai OS versijai paredzētu draiveri.

/UPD. Ok, draiveri dabūju! :) Tagad viss griežas!!!!! :)
Powered by Sviesta Ciba