Pilota memuāri.

anger.

anger.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un NEVIENĀ ziņu pārraidē, nedz presē, NEKUR citur šī informācija neparādījās. Pat ne ar pušplēstu vārdu netika pieminēta!!!!!!! Nekā. Pilnīgs vakuums.
Par to otru 'bildi' ar seju un koncentrisko, kompaktdisku atgādinošo apli ar bināro kodu tajā - kāds VISPĀR var izskaidrot, kā tāda apmēra veidojumu iespējams radīt vienā naktī, tumsā!?! Starp citu, tā varētu būt diezgan gudra stratēģija - atstāt ziņojumus tādā veidā, lai to izcelsmi nevarētu viegli norakstīt kā viltojumu vai kārtējo dabas untumu.

Un tad cilvēki izgudroja jaunu veidu, kā tikt no šīm lietām vaļā - izlikties, ka tās neeksistē, par tām nerunāt un visus, kuriem ir atšķirīgs viedoklis šajā jautājumā, uzskatīt pat tādiem 'gaisā pasistiem'. Kaut realitātē ir tieši otrādi.
  • Tava versija neizslēdz manējo.
    Nepārproti mani, es ticu, ka Zemi apmeklē citu planētu, sistēmu, galaktiku, dimensiju būtnes, taču tas neizslēdz iespēju, ka mūs cenšas čakarēt savējie. Piemēram, viens no lielajiem Pasaules Turētāju plāniem ir simulēt iebrukumu no kosmosa, lai ar bailēm pakļautu visus zemes iedzīvotājus, jū nou, sadzītu tur darba nometnēs vai vienalga kur (detaļas, detaļas..). Pats nejauši redzēju vienu Reigana runu, kur viš tieši tā arī saka: mums vajag uzbrukumu no outer space, lai vot visu sakārtotu. Un tā vispār tāda izplatīta ideja zināmos lokos.
    Turklāt, globālajai elitei (es nerunāju par 1%, es runāju par krietni spicāku eliti) ir pieejamas tādas tehnoloģijas, kas mums sapņos nav rādījušās. Ja viņi var ceļot laikā, tad kaut kādus tur zīmodziņus uz pļaviņām paspaidīt viņiem vispār ir kā divus pirkstus nocirst.
    Es neesmu tik optimistisks, lai par pirmo un vienīgo domu pieņemtu to skaistāko.
    • Jū, 100 punkti. Tas gan izklausās visai loģiski. 'Savēje' noteikti cenšas jaukt pēdas un iepludināt dezinformāciju, par cik no citām epizodēm, kurās tie iesaistījušies, mēs jau ļoti labi zinām uz ko šī mafija spējīga globālos mērogos. Un, jā - arī plānu par 'iebrucējiem no kosmosa' es pārzinu diezgan labi, Reigana SDI programma to padarīja visiem zināmu, hehe.. (iespējams, tieši tāpēc konkrētajā CD kodā bija tā daļa 'believe there is good out there').

      Bet forši. Tavs pesimisms mani priecē. :) Es kaut kā tomēr vairāk optimistiski raugos. Lai kāds būtu elites spēks un iespējas, 'tie tur, ārā' viņus noteikti pārspēj 10^n : 1.... :)
Powered by Sviesta Ciba