Pilota memuāri.

Komentāri

Taukainā hepatoze.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pienāk tas skaistais mirklis dzīvē , kurā viens vecāks nonācis līdz Tvaika ielai, otrs ārstējas narkoloģijā Ģintermuižā, kamēr pats skraidi starp abām iestādēm un mēģini to visu kaut kā menedžēt. Dikti gribējās iečekoties RPNC iekš Feisbuka. Nu, tā - ironiskai piezīmei.
Kas ar viņu abu dzīvēm aizgāja greizi, joprojām paliek lielākā neatminētā mīkla un, ja vien pats nebūtu tajā visā sapinies, ar lielāko baudu nospļautos par notiekošo. Bet nevar. Un tas ir tas sūdīgākais.

Vai pie alkoholisma noved neizārstēti smadzeņu satricinājumi, sajāta psihe, rakstura īpašības, vai vienkārši izlaidīgs dzīvesveids un stulbums? Kaut kas kopīgs visiem dzērājiem ir - neviens no viņiem nav patīkams cilvēks, pat ne skaidrā. Tālab pat atkačāta un pirmo reizi pa daudziem gadiem skaidrā esoša Māte atsakās pieņemt, ka slimnīcas izrakstā minētais par baltajām pelītēm ir patiesība. Tomēr šoreiz viss ir vienkārši. Dzersi? Nomirsi. Pīpēsi - nomirsi. Un es jau vairs nejūtu neko. Kaut kādu vārgu atblāzmu no emocijām, kas zināmā mērā padara šo procesu vieglāk menedžējamu. Sajāj dzīvi sev, ar savu bezatbildību un STULBO TAISNPRĀTĪBU sajāj dzīvi arī nākamajai paaudzei. Bravo. Aplausi.

Lauķi Rīgā, tas saucas. Laikabiedriem par abiem ir foršas atmiņas, man arī. Un te arī sākas tenterpenteris, daudz pretrunīgu notikumu, stulbu gājienu un absurdas rīcības. Kas pie kā noveda, mēs laikam tā arī nekad neuzzināsim.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba