Pilota memuāri.

Komentāri

Faaaaaag!!!!!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, viedie un zinošie, stāstiet!
Kāds ir auto gultņa aptuvenais resurss un kādi ir galvenie faktori, kas iznīcina šo rotējošo detaļu? Sāls, agresīva vide, Planned obsolescence!?
Kā tas var būt, ka pat Pensionār-mode braucot, gultnis noiet knapus 25 000 un alles!?!?

No autoservisa izripoju diezgan pikts un ar pamatīgu neplānotu robu kabatā. Vispār, man sāk rasties nu jau diezgan konkrētas, pamatotas aizdomas. VW grupas skandāls ar dīzeļdzinēju izmešiem, visa K&R servisa neglaimojošā izteikšanās par VAG grupas autiņu (Seat, Škoda, Audi, VW, whatnot) konstruēšanas kvalitāti.. Vēlīnie Pumpe Duse dzinēji un to sprauslu problēmas.. Un nu jau arī gultņi, kas mirst pēc knapiem 20k?!?? Nopietni?! It kā varētu vainot Latvijas ceļus un bedres. Bet, ja jau defaultā velcies uz ~80 un slalomā, bet starpības nav, kāpēc maksāt mazāk [teiktu [info]jetijs]?

Respektīvi, vēl bišķiņ vilkšu. Bet nu ir cauri - ja vēl kaut kas turpinās atgadīties, tad Škodrouds meklēs jaunu saimnieku.
Ā, jā. Un, pārautājot gan Kārlim, gan Robim, viņi, saviem BīEmm-iem, protams, gultņus nav mainījuši. Pēdējās cerības uz Dzenīti, ja viņa jauniegādātajam agregātam dikti ātri nenobirs kāds gultnis, tad tā būs tikai vēl viena pazīme.

Respektīvi.
Man ir ļoooooooti augsts pacietības slieksnis. Ļoti. Man vajag vairākus gadus, līdz beidzot PATS SEV esmu apkopojis faktus un prezentējis secinājumus, lai vienu otru fenomenu spētu pierādīt... Bet tas vienmēr iesākas ar nepatiku, turpinās ar aizdomām, aizvien pieaugošu besīšanos un beidzas ar neskaitāmu atļauju saņemšanu, lai drīkstētu beidzot atklāt uguni un noslaucīt problēmu no zemes virsas!! Tieši tā sākas epopeja ar Linux'i - vienkārši tālab, ka man noriebās problēmas ar operētājsistēmu, mūžīgiem sistēmas ātrdarbību palēninošiem atjauninājumiem, vārdu sakot, veco drazu jaunā kulītē. Un - suuuuuprise - tā izrādījās taisnība.

Ko es ar to gribēju teikt. Ja jau reiz grūst naudu tačkā (kas, manuprāt, ir pilnīgi normāli), tad tādā, kas pašam vismaz patīk līdz sirds dziļumiem.T
Tāda, vot, dieniņa.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba