Pilota memuāri.

Konservatīvisma ceļarullis!

Konservatīvisma ceļarullis!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un vēl man pēkšņi šķiet, ka Ciba modernajā digitālajā laikmetā ir tāda kā arhaiska nomale, intelektuāļu aizspogulija, kas pretojas [bezjēdzīga] pseidoprogresa diktātam un saglabājusi savu sākotnējo, pārskatāmo un lasāmo formātu, respektīvi, nav zaudējusi kādreizējo ideju. Tā tikai vēl trūka, ka šeit sāktu parādīties 'ieteiktie puksti', reklāmlaukumi un kas vēl ne.

Nez, tā ir?

Negribu izklausīties arī pēc veca bu-bu-bu-penša, bet nu ko darīt?

[info]bljanna tikko teica, ka pagājuši 16 gadi kopš Rīgai 800, desmitās klases un kā-tik-visa-vēl-ne, bet Cibā tak laika nav!
Un man tik ļoti patīk tās vietas un nomales, kurās nejust to ārprātīgo laika skrējienu, jo tieši tas ir visrelatīvākais no visiem, mērāms (un mērīts) pēc kaut kādiem abstraktiem notikumiem un tātad - subjektīvs. Būtu hoķ 10 hokejčempjus uzrīkojuši pusgada laikā? Bet ja neesmu bjis ne uz vienu no tiem visiem? Ja manā atskaites sistēmā neeksistē ne Rīgai800, ne iestāšanās ES, nedz arī kas cits?
  • (Anonīms)
    esmu dinozaurs un lepojos? katram savs
  • [info]
    Mjā, mainamies tikai mēs paši.
  • Es tev ļoti piekrītu. Ciba it kāir ārpus laika un laikmeta (un tieši tāpēc es to mīlu) - it kā, jo redzi laiku paejam pēc saviem ierakstiem un lielākoties tas arī viss. Beidzot kaut kur atskaites punkti esam mēs paši, nevis visi citi tur ārā.
Powered by Sviesta Ciba