Pilota memuāri.

Kāmīšbumba.

Kāmīšbumba.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
/note-to-self

Vienu gan varu teikt droši - mani intravertuma līmeņi pa gadiem nav krituši toč. +/- apmēram tas pats.
  • oj, ka es Tev varētu piekrist, oj.
    bezmaz kauns publiskajā telpā teikt, bet konservatīvisms uzdod gāzi.
    • smieklīgi.
      man pienāk komenti ēēēpastā, un tur es kautkā salasīju,ka Tu man NEpiekrīti, gluži vai sacepos, nācu argumentēt... izlasīju vēlreiz... skaidrska uz vecumu arī acis diezko vairs nerāda :D

      p.s. man liekas,ka Ciba ir Cūka - jo es pa lielam šeit apmierinu savu niecīgo vajadzību pēc saskarsmes, a IRL viss iet uz piespiešanos lielākoties. un visu laiku esmu nogurusi no cilvēkiem,kas Ar Mani Runā.
      • :D vecums, jā, vecums.

        That's the feelin', yes!

        Ir tādi ļauži, kam viegli sanāk, kuri cilvēkos jūtas kā zivis ūdenī un pado' šiem tik priekšā. Bet tu, cilvēks, mēģini, mēģini un mēģini un nesanāk. Nu nebūs. Vienkārši neinteresē. Var jau ielauzīties, var jau pasocializēties, bet nav mans. Un tad patin filmiņu atpakaļ un secini, ka nekad jau nav bijis un uz urrā diez vai jelkad būs.

        Cilvēkiem rodas iespaids, ka man viņi nepatīk. Tā nebūt nav, vienkārši bullšits un luņa dzīšana nepatīk, it īpaši, ja sanāk 5 homo sapiens IRL un izliekas par stulbeņiem.
        Dievs svētī Cibu!
        • Re: :D vecums, jā, vecums.

          zini, var būt vēl ļaunāk.
          man ir tā,ka tad,kad esmu spiesta konfrontēties ar homo sapiensiem, es saņemos - un esmu baigā saulīte. un ne pavisam tuvi cilvēki uzskata,ka esmu ekstravertu ekstraverts un pat nenojauš,ka pēc viena nieka tusiņa man vajag nedēļu klusuma,lai atietu.
          iespējams jau - tā ir savā ziņā liekulība, bet es to daru,lai neaizskartu sev tuvos vai nedarītu pagalam kaunu. bet pēc tam ir reāli sūdīgi.
          man tiešām lielākoties cilvēki nepatīk, bet es sev saku - kas es tāda esmu,lai tiesātu un acīs bakstītu. tāpēc smaidu un esmu jauka, haha.
          • Re: :D vecums, jā, vecums.

            Kamuflāžas tehnikas augstākā pilotāža! Vai iedzimts talants. Apsveicu! Jau tas vien, ka ļauži pat nenojauš, par kaut ko liecina.
            Bet tā mētāšanās pa grāvjiem un cenšanās izlikties [vismaz mani] ar laiku ļoti, ļoti nogurdina. Par liekulību varētu aizdomāties pēc tam, ja skatītos no morāles viedokļa. Bet primārai pēc pašsajūtas, un ja pēc tam vajag nedēļu.. Man vismaz nesanāk jau ar pirmajām minūtēm! xD

            Tā ka lai tiesātu, vajag tikai tiesneša licenci, ha! :D
Powered by Sviesta Ciba