Pastaiga


June 13th, 2012

(no subject) @ 03:43 pm

omg, omg, kāds Džoiss bija izvirtulis

To NORA
Dublin (?) 13 December 1909
....................................
I would be delighted to feel my flesh tingling under your hand. Do you know what I mean, Nora dear? I wish you would smack me or flog me even. Not in play, dear, in earnest and on my naked flesh. I wish you were strong, strong, dear, and had a big full proud bosom and big fat thighs. I would love to be whipped by you, Nora love! I would love to have done something to displease you, something trivial even, perhaps one of my rather dirty habits that make you laugh: and then to hear you call me into your room and then to find you sitting in an armchair with your fat thighs far apart and your face deep red with anger and a cane in your hand. To see you point to what I had done and then with a movement of rage pull me towards you and throw me face downwards across your lap. Then to feel your hands tearing down my trousers and inside clothes and turning up my shirt, to be struggling in your strong arms and in your lap, to feel you bending down (like an angry nurse whipping a child's bottom) until your big full bubbies almost touched me and to feel you flog, flog, flog me viciously on my naked quivering flesh!!

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dooora
Date: June 13th, 2012 - 04:01 pm
(Link)
nez, vai uzreiz izvirtulis, lai arī viņš pats piemin savus rāzer dērtijus habitus.
pirms pāris gadiem mēs pļāpājām ar latviešu draugu un viņas franču draudzeni un izklaušinājām viņas viedokli par latvieti guļamkambaros.
jūs esat diezgan mīļi un ārkārtīgi naivi, viņa teica.
mēs tā arī nesapratām, vai tas bija kompliments vai uzbrauciens. vai vnk. fakta konstatācija.

vecāki no manis bērnībā (neveiksmīgi) ģimenes relikvijās slēpa vēstuli no tēva krusttēva, Ōpja māsasvīra. Kapteinis bij nokļuvis lēģerī par nevietā izstāstītu anekdōti, bet Vorkutas ledi viņa iztēles muskuli nepavisam nebija skāruši — tas, ko viņš tur rakstīja mājup savai Anniņai liktu arī Džoisam pārvērtēt, kas īsti ir rāzer dērtijs staffs.

un vispār savādi lasīt druskas no citu mīlas pasaules.
[User Picture Icon]
From:[info]dooora
Date: June 13th, 2012 - 04:01 pm
(Link)
viņA franču draudzeni, sry
[User Picture Icon]
From:[info]aleja
Date: June 13th, 2012 - 04:06 pm
(Link)
es to izvirtuli nebiju domājusi nievājošā nozīmē
[User Picture Icon]
From:[info]dooora
Date: June 13th, 2012 - 04:07 pm
(Link)
ā, tad kā komplimentu, jasnijs ;)
From:[info]liljabrik
Date: June 13th, 2012 - 04:23 pm
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: June 13th, 2012 - 05:47 pm
(Link)
dabūjis pa aci!
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: June 13th, 2012 - 05:47 pm
(Link)
Es būtu prieks justies manu miesu tirpšana zem jūsu puses. Vai jūs zināt, ko es domāju, Nora mīļš? Es vēlos jūs varētu atgādināt man, vai pērt man pat. Ārpus spēles, dārgais, tā īsti un par manu kailo miesu. Es vēlos jums bija spēcīgs, stiprs, dārgie, un bija liels pilnu lepni krūtis un liels tauku augšstilbiem. Es mīlu, lai saputota ar jums, Nora mīlestību! Es mīlu ir jādara kaut kas nepatikt tevi, kaut niecīgs pat, iespējams, viens no maniem diezgan netīras paradumiem, kas padara jūs smieties: un tad dzirdēt jūs aicināt mani uz savu istabu un pēc tam atrast jums sēž krēslā ar jūsu tauku ciskas tālu viena no otras un jūsu seja tumši sarkans ar dusmām un cukurniedru rokā. Lai redzētu Norādot uz to, ko esmu izdarījis, un pēc tam ar kustību dusmas velciet mani uz sevi un mest man sejas uz leju visā savā klēpī. Tad sajust tavas rokas nojaukt manu bikses un iekšā drēbes un pagrieziena manu kreklu, kas cīnās jūsu stiprās rokās un tavā klēpī, lai justos jūs noliecās (piemēram, dusmīgs māsas saldā bērna dibenu) līdz savu lielo pilnām bubbies gandrīz pieskārās man un justies jums pērt, pērt, pērt man nežēlīgi uz manu neapbruņotu quivering miesu!
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: June 13th, 2012 - 07:45 pm
(Link)
Tu domā tas Ulisa noslēgums radās uz līdzenas vietas?

Pastaiga