vecās nošu lapas - Nomoda sapnis

About Nomoda sapnis

Previous Entry Nomoda sapnis27. Maijs 2012 @ 12:02 Next Entry
Man jau sen sen ir sapnis-aizbraukt no Latvijas uz gadu prom, lai strādātu brīvprātīgo darbu. Sākumā vajadzēja pabeigtpamatskolu, bet pēc vidusskolas vecāki uzstāja,ka visirms jāstudē. Pagājušajā vasarā pabeidzu studijas un jau nākošajā pirmdienā sāku strādāt. Un tā mans sapnis nolikts maliņā. Turklāt, kopš studiju gadiem man ir draugs un viņš nu galīgi nav laimīgs par domu uz veselu gadu šķirties no manis. Šodien man ir dīvaino domu diena. Varbūt man tiešām vasaras laikā uzrakstīt projektu, tikt pie brīvprātīgā darba Vācijā vai Spānijā un līdz ar Septembri doties prom? Jo es ilgāk dzīvoju kopā ar draugu, jo lielāka iespējamība, ka kādu dienu uzzināšu,ka mēs būsi trīs, un tad jau vairs nekur neaizbraukšu. Un visu mūžu žēlotes, ka neizmēģināju un neizdarīju kautko negribu...
Patiesībā, man ļoti gribētos dzirdēt kādu padomu...
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 27. Maijs 2012 - 13:49
(Link)
"Jo es ilgāk dzīvoju kopā ar draugu, jo lielāka iespējamība, ka kādu dienu uzzināšu,ka mēs būsi trīs" tā taču nav, pastāv kontracepcija :))
bet par braukšanu - ir jābrauc!!! es šitā nožēloju, ka toreizējā brūtgāna pēc studiju laikā neaizbraucu uz Ķīnu padzīvoties :)
[User Picture Icon]
From:[info]akwiinas
Date: 27. Maijs 2012 - 13:58
(Link)
Kontracepcija neko neizdarīs, ja tiks izdomāts - nu mēs esam gana lieli, taisam ģimeni!
Vot, apprecēšos, un tad braukt? Nu nē....
Jā, ar to nebraukšanu "brūtgānu" dēļ arī stulbi, nekad neko nevar zināt-cik ilgi vēl vispār gribēsiet viens otru redzēt...
[User Picture Icon]
From:[info]vinny
Date: 27. Maijs 2012 - 16:32
(Link)
Jābrauc, kamēr jauna. :) Draugu ņem līdzi - paceļosiet kopā.
From:(Anonymous)
Date: 29. Maijs 2012 - 03:40
(Link)
Brauc, jo mazliet tizli būs, kad pēc n gadiem Tev būs sakrājies: "Vot, tevis pēc neaizbraucu...", un šī iemesla dēļ arī izšķirsities. Attiecības nogalina nepiepildīti sapņi, nevis sapņi, kuru piepildīšana uz laiku izšķir. Protams, ja vien mīlestība ir gana stipra. Bet ja nav, tad beigsies agrāk vai vēlāk. Un vai Tu tiešām gribi vēlāk?

M.
From:[info]adinkra
Date: 27. Maijs 2012 - 20:13
(Link)
Brauc.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba