aga - Samulsu...

Mar. 30th, 2004

10:04 am - Samulsu...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pirms kāda mēneša kolēga paņēma no patversmes pusaugu kaķenīti. Smuka, riža, tikai ļoti bailīga. Un tāda kā apaļa. Patversmē viņai apsolījuši, ka mince nav grūsna. Pati gan viņa iedomājusies drusku savādāk un šorīt no rīta ņem un dzemdē. Dzemdē un dzemdē, un nemaz nereaģē uz "Pārstāj! Tu taču neesi stāvoklī!". Kolēga sašutusi par šitādu krāpšanu, taisās zvanīt uz patversmi un lamāties. Šī laikam ir vienīgā reize viņas dzīvē, kad viņu neapmierina "ņem vienu, dabūsi vēl 3 par brīvu". Atstājusi mājās savu vīrieti, lai slīcina ģimenes pieaugumu.

/Es nezinu, kā es tādā situācijā uzvestos un reaģētu, bet viņas tonis man stipri atgādināja kaimiņu laukos, kurš piedzērās un tad nāca stāstīt, kā viņš no kaķiem tiekot vaļā - aiz astes un pret koku...

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:March 30th, 2004 - 11:02 am
(Link)
Šitāda melodrāma šitik agrā stundā?! :/
Un saki vēl, ka rīta stundai zelc mutē. nez, kas viņai tur ir, bet zelc gan diez vai. Ja nu vienīgi plombēs :))
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:March 30th, 2004 - 12:35 pm

Nja:(

(Link)
Diezgan nepatiikami:( Bet vispaar gan uz patversmi vajadzeetu piezvaniit un "pakachaat pravas".
Es visu laiku taisos saveejo minceni vest pie dakteriisha taisiit operaaciju - naak silts laiks, kad balkona durvis buus valjaa un visaadi var sanaakt... Nevaru sanjemties. Bet dabuut pilnu maaju ar minchiem ar negribas:(
(Reply to this) (Thread)
From:[info]aga
Date:March 30th, 2004 - 01:31 pm

Re: Nja:(

(Link)
Ko nu tur vairs kachaat. Varbuut tieshaam nezinaaja, bet varbuut tikai gribeeja, lai to minku panjem. Taa jau nabagam gruuta beerniiba [nav joka lieta 7 meeneshu vecumaa dzemdeet..].
Man bija kachiite, kurai atnjeemaam maates tiesiibas. Droshi vien ar to viss buutu kaartiibaa, ja vien paaris nedeeljas veelaak viens kretiins nebuutu vinju pa asfaltu izsmeereejis :(
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:March 30th, 2004 - 01:50 pm

Re: Nja:(

(Link)
Beediigi. Maneejaa nekur iznjemot balkonu neiet. Vinjai bail no aara. "Beerniibas trauma": pagalmaa, kur jamaa piedzima, uzspridzinaaja mashiinu, mincis palika bez mammas un nonaaca pie manis. Taa ka es esmu vinjas mamma:)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]aga
Date:March 30th, 2004 - 02:14 pm

Re: Nja:(

(Link)
Kaķmamma :))
Šite Rīgā man nekad neviena zvēruļa nav bijis. Kaut kā tomēr bremzē mani tā doma, ka ne viņš te varēs normāli kokā uzrāpties, ne zvirbuļus patramdīt. Bet es pieļauju, ka reiz tak uzvarēs egoisms un es apgādāšos ar kādu, kas VIENMĒR priecīgs sagaida mājās, naktī guļ blakus, noņem stresu, kliedē vientulību, pacietīgi uzklausa un nerunā pretī. Pagaidām vēl mēģinu to visu atrast vīrietī :P, bet pieredze rāda, ka kaķi šajā ziņā ir neaizstājami ;))
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:March 30th, 2004 - 02:53 pm

Re: Nja:(

(Link)
Shajaa gadiijumaa nebija egoisms, bet labaa sirds un vaajais raksturs (manii ierunaajaas Maate Tereeze);) Nevareeju atteikt pienjemt dzimshanas dienas daavanaa mazu (1 meen.) kakjubeernu. Reizeem gan ir gribeejies vinju piezhmiegt, bet kur liksies?:) Un paliek ar katru dienu miiljaaka:) A viirieshi... Nepateiciigaakie lopinji Zemes virsuu;))))
(Reply to this) (Parent)