aga -

Dec. 16th, 2009

10:56 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vakar peec vakarinjaam ar superjauko Honkongas latvieshu meituku kjeeru uz ielas taksi. Iekaapju, shoferiits saak runaaties. Nekad visa meenesha laikaa, divreiz dienaa braucot ar takshiem, shie ar mani nerunaaja. Vai nu inglishaa ne buu ne bee vai arii aizliegts vinjiem runaat ar pasazhieriem, ko savaac no spizdiigaam viesniicaam un ofisu eekaam.
Vopshem shoreiz nostopeeju sho ielas viduu. 10 minuushu laikaa vinjsh man visu salika pa plauktinjiem - kaa dziivot, ko eest, cik biezhi uz tualeti jaaiet. Uzrotiija savu piedurkni un lika man bakstiit vinjam delmaa, lai paarliecinaatos, kaads vinjsh elastiigs (bij jau ar!). Nu tip taa kaa paarbauda, vai zive svaiga. Peec tam vilka aaraa tiesiibas un raadiija, ka vinjsh 52.gadaa dzimis. Godiigi sakot, izskatiijaas ka vinjam buutu ne vairaak par 40. Kosmetologje viesniicaa taapat, izskataas uz 35, bet esot 48. Tadi vinjiem tie geeni. Eed visus Chinese un dim sum un staigaa tievinji kaa shpickas. Un nenoveco.

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:December 16th, 2009 - 02:22 pm
(Link)
Tas droši vien tāpēc, ka viņiem sejas forma cita - nevis šmaugais purns kā eiropiešiem, bet plakanais...
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]puuce
Date:December 16th, 2009 - 04:02 pm
(Link)
Tā ir ar tiem gēniem. Manai otrai pusei tādi ir pa pusei, un ir interesanti skatīties uz viņa vecākiem (tēvs ir 11 gadus vecāks par māmiņu).Vienīgi reiz pienāk brīdis, kad arī aziāti noveco, un tad tas notiek ārkārtīgi strauji.
(Reply to this)