Posted on 2011.02.24 at 22:30
Tāda sajūta, ka viss iespējamais, kas var brukt kopā ir sācis brukt kopā, tai skaitā es.

Mans telefons, mans dators, manas mācības, mana veselība, mans veselais saprāts.

Man ir tik lielas šaubas par sevi, cik lielas tās nav bijušas nekad, kopš 11.klases. Es nezinu, kur lai es sevi lieku.
Šodien visu dienu svaidos pusmiega/pusnomoda murgos. Esmu pārliecināta, ka man ir temperatūra, bet es nevaru to izmērīt. Es jūtos tik bezpalīdzīga, cik vien tas ir iespējams. Varbūt, ka katrai lietai un notikumam ir savs iemesls, vismaz tas ir tas, kam es līdz šim esmu ticējusi, bet tagad es vienkārši nevaru saskatīt nekādu iemeslu. Tas, kas notiek tikai liek man šaubīties par sevi arvien vairāk un vairāk.

Comments:


con_anima
[info]con_anima at 2011-02-24 23:49 (||||)
es iedomājos sevi tavā vietā, mēģinot saprast, kā varētu labot situāciju. ja neskaita visus demagoģiskos padomus, ko varu tev sniegt, sākot no dažu ballīšu izlaišanas vai vismaz alkohola daudzuma samazināšanas (veselības saglabāšanai, mieram), beidzot ar datora aiznešanu kaut kur iztīrīt (kas tur drošvien ir dārgi un bez tā kādu laiku šķietami varētu nojūgties), bet to šoreiz ne. ja man būtu jūgšanās sajūta, bezcerība un šauba par sevi, es, pirmkārt, uztaisītu sarakstu ar to, kas man sevī patīk, ar to, kas pašlaik manā dzīvē ir patiešām labs, par ko es varu būt un esmu pateicīga, otrkārt, es izdomātu kaut kādu muļķīgu nodarbi, kas vienkārši uzlabo garastāvokli, piemēram, no žurnāliem grieztu ārā foršas bildītes un līmētu kladītē, pierakstot klāt savas pārdomas. vēlāk skatītos un priecātos. treškārt, pēc tā man būtu atgriezusies cerības gaisma un sāktu lēnā garā un pacietīgi vēlreiz nodefinēt savas dzīves mērķus, bet tos, ko es patiešām vēlos, nevis tos, ko prāts uzskata par nepieciešamiem un sabiedrības pieprasītiem. es to tā izdomātu, pārdomātu un sāktu darīties lēnā garā, neaizmirstot par sevis lutināšanu un saudzēšanu vienlaicīgi.

buča, saulīt, es tev ticu!
Lex
[info]adrastea at 2011-02-25 01:07 (||||)
Nu, pie tā pirmā es jau biju nonākusi pati. (: Par ballīšu ierobežošanu utt., citādi es vairs nespēju skaidri domāt. Par datoru - tēta darbinieks viņu jau kaut kādā mistiskā veidā caur interneta programmu man salaboja, līdz ar to tas jautajums, tāpat kā telefons ir atrisināts. Šeit drīzāk man bija izmisums par to, ka kaut kas tāds vispār pēkšņi uzgāzās.

Par tām šaubām, es nezinu, es vienkārši te jūtos tik bezpalīdzīga. Es it kā zinu savus dzīves mērķus un galīgi par tiem nešaubos, bet tajā pat laikā man vienmēr ir šķitis, ka ja tu kaut ko tik skaidri zini, tad pēc idejas visam pārējam būtu jāsakārtojas pašam no sevis, pēc kaut kāda visuma likuma vai kaut kā tāda. Problēma ir tur, ka nekas pats no sevis nesakārtojas, es turpinu aplauzties un aplauzties, bet tas savukārt šausmīgi iedragā ticību sev un saviem spēkiem. Man bieži šķiet, ka man ambīciju un vēlmju ir daudz vairāk kā reālā pamata tam vai zināšanas. Es it kā arī apzinos to, ka esmu vēl ļoti jauna un nepieredzējusi un tik tikko sākusi savas mācības, bet tajā pat laikā, es gribu zināt visu.

Man laikam ir kaut kāds pirmās nedēļas, lūzuma, vājuma brīdis.
Galu galā tajā pat laikā ir noticis tik daudz kas labs un es esmu satikusi tik daudz atvērtus, gudrus un foršus cilvēkus, ka visam būtu jābūt labi.
Es atkal domāju, ka varbūt es pati sevi esmu pametusi novārtā, ka jāpievērš vairāk uzmanības sevis sakopšanai gan fiziski gan morāli, un jābeidz skraidīt apkārt līdz spēku izsīkumam, citādi tā es patiešām varu nojūgties un goda vārds es pēdējā laikā tiešām tā jūtos.
Previous Entry  Next Entry