September 9th, 2009


.:.

Posted on 2009.09.09 at 01:13
mums ar mammu ir noslēgts barteris, kas balstās uz meliem, viltu un spaidiem un tomēr ir abu pušu interesēs -> es tīru zivis, bet viņa manā vietā raksta kopsavilkumu par poļu un zviedru laikiem Latvijā 16.gs.

vakar mums ar V bija quality time brīdis Vērmanes dzīvoklī pie palodzes. Runājām par lietām kas mūs uztrauc. Visvairāk viņš mēģināja izvilkt to kāpēc es vairs neizskatos pēc sevis. Nezinu, pārāk strauji pienāca atdalīšanās brīdis. Es vēl neesmu izvākusies, kad jau gribu atpakaļ. Neko nevar salīdzināt ar manu istabu, siltām mājas vakariņām, dzīvokli kurā es visu pazīstu, katru sīkāko priekšmetu, atpazīstu katra soļa skaņas, smaržu.
Viņš grib, lai mēs dzīvojam tur kopā. Vakar viņš esot sagājis kopā ar kaut kādu meiteni no nelabvēlīgās ģimenes (tā es viņu dēvēju) un tagad viņš grib pilnīgi mierīgi dzīvot man blakus istabā, kura īsti pat nav blakus istaba, jo starpā nav durvju. Mani vecāki ir kategoriski pret, bet tas ir otršķirīgi, es domāju par sevi. Es vakar teicu V, ka tad viņš nekur vairs nevarēs aizbēgt, kad viņam uznāks kārtējais pazušanas brīdis ar telefona necelšanu-viņš paskatījās uz mani un teica, ka es esmu tā, kura bēg no viņa.
Pirms gulētiešanas izmeta - mums taču būtu labi, tā kā šovakar, tā būtu katru vakaru. Es piekritu viņam par to, ka nav vispār nekādas atšķirības starp mūsu attiecībām, kad bijām kopā un kad esam tikai draugi, izņemot skūpstīšanās faktõru.

ehhh, augstskola - kā man patīk par viņu domāt (pati vēl neesmu pārliecināta vai šajā teikumā ir vai nav ironijas). mans noskaņojums pateicoties viņai mainās ik pēc stundas un krīt galējībās.

es gribu nopietnas attiecības.
es gribu nopietnas nopietnas attiecības ar cilvēku, kuru es mīlu, no kura man nav jābēg.

.:....

Posted on 2009.09.09 at 18:39
Rudzutaka mani tikko sagrāva. Stulbais V ar saviem pamudinājumiem.
Dabūju 5 par pirmo kopsavilkumu,mani pilnīgi un galīgi nesatrauc šī atzīme, ja vien tas skaitās sekmīgi un tiek ieskaitīts, t.i. man nav viņš jāpārtaisa.

Braucot tramvajā pa galvu šaudījās debīlas domas, tai skaitā - vienīgais, kas mani attur no mēģinājuma veiksmīgi apprecēties un veģetēt uz vīra rēķina (tas protams sevī iekļauj mācību pamešanu) ir manas ambīcijas un ego, kurš es zinu, ka vēlāk man tūkstoškārt atspēlētos par šādu neapdomīgu rīcību un tik ātru padošanos. Bet ja nopietni, tad es nemaz pat neaspveru domu par augstskolas pamešanu, jo, par pārsteigumu man pašai, es varu izdarīt ļoti daudz, ja to no manis prasa un gūt sava veida mazohistisku baudu no bezmiega un kafijas. Vispār viss ir sūds un pārspīlējums. Es uztveru pirmās nedēļas augstskolā kā atsijāšanas procesu, pēc kura tad parādīsies tie, kam ir iekšās pavilkt slodzi un kam nav. Jā - ir ļoti grūti, Nē - nav neiespējami. I will stick to that.
+viens no maniem mūža sapņiem (ha-ha) ir piepildījies, mūsu dzīvoklis ir pārbāzts ar tomātiem un es viņus varu štopēt dažādos veidos cik vien daudz es gribu. mmm, tomāti.


ahh, vēlviena nopūta par Rudzutaku un vēlviens fuj V par smadzeņu skalošanu manas rīcības virzienā.
Nekad vairs nerakstīšu džekam pirmā.

Previous Day  Next Day