.:....

Posted by [info]adrastea on 2009.09.09 at 18:39
Rudzutaka mani tikko sagrāva. Stulbais V ar saviem pamudinājumiem.
Dabūju 5 par pirmo kopsavilkumu,mani pilnīgi un galīgi nesatrauc šī atzīme, ja vien tas skaitās sekmīgi un tiek ieskaitīts, t.i. man nav viņš jāpārtaisa.

Braucot tramvajā pa galvu šaudījās debīlas domas, tai skaitā - vienīgais, kas mani attur no mēģinājuma veiksmīgi apprecēties un veģetēt uz vīra rēķina (tas protams sevī iekļauj mācību pamešanu) ir manas ambīcijas un ego, kurš es zinu, ka vēlāk man tūkstoškārt atspēlētos par šādu neapdomīgu rīcību un tik ātru padošanos. Bet ja nopietni, tad es nemaz pat neaspveru domu par augstskolas pamešanu, jo, par pārsteigumu man pašai, es varu izdarīt ļoti daudz, ja to no manis prasa un gūt sava veida mazohistisku baudu no bezmiega un kafijas. Vispār viss ir sūds un pārspīlējums. Es uztveru pirmās nedēļas augstskolā kā atsijāšanas procesu, pēc kura tad parādīsies tie, kam ir iekšās pavilkt slodzi un kam nav. Jā - ir ļoti grūti, Nē - nav neiespējami. I will stick to that.
+viens no maniem mūža sapņiem (ha-ha) ir piepildījies, mūsu dzīvoklis ir pārbāzts ar tomātiem un es viņus varu štopēt dažādos veidos cik vien daudz es gribu. mmm, tomāti.


ahh, vēlviena nopūta par Rudzutaku un vēlviens fuj V par smadzeņu skalošanu manas rīcības virzienā.
Nekad vairs nerakstīšu džekam pirmā.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.