- [entries|archive|friends|userinfo]
adinkra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 22nd, 2016|10:26 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:May 22nd, 2016 - 05:04 pm
(Link)
hmm, bet man ir interesanti, kāpēc? jo komentārs ir par 'likšanu noskatīties', tātad implicē vizuālo riebumu. tāpēc arī jautāju, vai tiešām citi cilvēki tur to plikumu vispār samana, hm.
From:[info]sinusoid
Date:May 22nd, 2016 - 05:10 pm
(Link)
diemžēl, neveselīgai attieksmei iemeslu pietiek, var rindkopām vien uzskaitīt - bērnības trauma, partijas viedoklis, neveiksmes persōniskajā dzīvē, problēmas ar aknām, skaudība, greizsirdība pret blakus ejošo dzīvesbiedru, kas to ierauga utt.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:May 22nd, 2016 - 05:14 pm
(Link)
tas jā, bet ko es domāju -- (nu jau sāku justies pilnīgi stulbi, ka ņemos un ņemos par šito) -- bet kā tev liekas, tie kas par šito bļaun -- viņi ir vispār redzējuši publisku barošanu? t.i. vai viņi iztēlojas krūtis, kas tagad būs tramvajā pa gaisu un visiem sejā un sajūt sevī jau to riebumu pret šādu parādību vai arī tiešām ir redzējuši cik parasti tas necili notiek dzīvē?
From:[info]sinusoid
Date:May 22nd, 2016 - 05:46 pm
(Link)
grūti jau tā atbildēt par cilvēkiem, ko pats nezinu, taču teorētiski pieļauju, ka lielākajai daļai vajadzētu būt to redzējušiem. droši vien iztēle un fantāzija viņiem darbojas jaudīgi, jo cik esmu pats barošanas darbības pamanījis, tad patiešam nekādas krūtis acīs neduras. katrā ziņā tās ir krietni apjomīgāk novērojamas uz reklāmas plakātiem un pat vasarā uz ielas.