|
[Oct. 17th, 2014|11:42 am] |
Par trauku mazgāšanu. Nez kā viņi tur senos laikos apkopa savus zelta un sudraba šķīvjus. Kaulus meta suņiem (jeb tas bija vēl tad, kad ar rokām ēda, un galdauts bija vajadzīgs, lai tās nolaucītu), bet ar šķīvjiem ta ko? Bija kāds galda piederumu tīrības menedžēšanas institūts vai pavāriene vnk pašķirstīja lietoto paplāšu kaudzi ar šis tāds diezgan tīrs vēl, kkāda pļecka vidū, bet tas nekas. ? Zemniekiem, drošvien, šādas problēmas nebija vispār, pieņemu, viss tika izlaizīts pa tīro un aizbāzts aiz mākoņmalas līdz nākamreizei, kāda tur vēl mazgāšana. Varbūt tāpēc vairumam cilvēku joprojām grūtības ar šito mazgāšanu, nu nav mums tēvsmāmiņamīļālaima šito gēnosšūpulītī ielikuši, kā viņi varēja zināt, ka mūsdienās te katram proletariātam būs sekcija un pilns skapis ar terīnēm. |
|
|
Comments: |
| From: | sirdna |
Date: | October 17th, 2014 - 12:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
zemniekiem bija komunālais samazgu ķipis galda vidū, katram sava karote un uz priekšu, kas nokavēja, pats vainīgs.
koka karoti pietiek kārtīgi nolaizīt...
Viduslaikos cilvēki parastie nemaz no šķīvjiem neēda, ēda uz maizes rikām un tad tās rikas suņiem zem galda, vai rukšiem vai nu kas kuram bija. | |