23 February 2007 @ 10:40 pm
 
šovakar tāds burvīgs piektdienas vakara noskaņojums. skan ļoti daudz pavisam klusas Tori Amos mūzikas, visapkārt klusums. mazliet miegains, mazliet laisks, mazliet skumīgs un nostalģisks garstāvoklis. pārdomas par pagājušo un esošo. iekšējas atvadas no aizgājušā laika un visa, kas tam piederīgs. doma par jauko, cerams, rītdienu (naivais pašapmāns- mans pēdējais kokteiļa salmiņš, zinu, ka rītdiena nebūs viegla, visticamāk jutīšos nomākta). domāju par pagājušo vasaru. burvīgākā vasara, kāda man jebkad bijusi.
 
 
Sajūtas: alcoholic
Skan: nick cave, tori amos
 
 
( Post a new comment )
[info]mfz on February 27th, 2007 - 12:44 pm
Es parasti cenšos negremdēties, tas tikai grauž mani kopā. Lai gan šat tad aiziet, un aiziet pamatīgi ciet, cenšos jau īstenība nepielaist, bet tā pat neizdodas bieži vien. Līdz ar to, jācenšas emocijām neļaut vaļu. Tā ir labāk...
(Reply) (Thread) (Link)
viņa[info]_serpentine_ on February 28th, 2007 - 07:52 am
nu beidz, nemaz tā nav labāk. pārāk izteikta un ilgstoša neļaušanās emocijām, sajūtām var novest pie visa kā daudz ļaunāka, kā ļaušanās tām. nu nez, tā vismaz man liekas. tāda ļaušanās emocijām vienkārši ir nepieciešama, kaut mirklīga, kaut īslaicīga, bet tomēr ir.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]mfz on March 1st, 2007 - 02:25 pm
Es turu sevī. Nebrīnītos ja kādreiz tas viss sprāgtu ārā. Tad jau ar baltā krekliņu būs jāstaigā...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
viņa[info]_serpentine_ on March 1st, 2007 - 05:14 pm
nu tieši tā, tālab es tās emocijas cenšos neturēt tā pavisam sevī..vismaz cenšos mācīties to darīt :)
(Reply) (Parent) (Link)