27 Septembris 2009 @ 13:44
Par Vonnegūtu.  
"Can you see anything in the dark, with your sunglasses on?" She asked me.
"The big show is inside my head," I said.
 
 
( Post a new comment )
[info]lotele on 19. Decembris 2009 - 19:58
sveiki, te tā lieki trauceju ar saviem jautajumiem laikam, bet gribas noskaidrot, lai nenodaru kādai mazai dvēselītei pāri



Man teicās ka tu varot pakonsultēt par mazajiem mājdzīvnieciņiem degu.
Manai meitenei šodien piedzima 5 mīlīgi mazuļi un nu esmu apstulbusi - kā rūpēties? pieliku mazliet siena klāt, tēviņu nošķīru (iespējams ka nav viņš īstais tētis, bail ka nenoēd). Visi tā mīlīgi guļ uz vilnas zeķītes (tā mammai un tētim mīļākā miga), kko bik paklaiņo pa būri, mamma priecīga čivina visu laiku un prasās ārā, atveru būra durtiņas un viņa sāk signalizēt lai paņemu šo rokās. Līdzko paņemu rokās tā grib uz būri atpakaļ. Barība un siens pielikta, ūdens nomainīts.
Man laikam gan vajadzētu nomainīt būri viņiem, jo šitam būrim plašas restes un tiem mazajiem tas būris neskaitās - ka neizbēg pa istabu :(
ņemt viņus un pārlikt, vai gaidīt? ja gaidīt cik ilgi? kad varēs ņemt rokās? ko viņiem īpašu dot noēsties? vēl kādi pasākumi?
palasījos kas tā skopi kkādās zoo lapās, bet tur visi tik smalki, tik smalki, ka speciālu to, speciālu šito vajag, bet man vajag tādu vienkāršo variantu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
_riot_[info]_riot_ on 22. Decembris 2009 - 22:17
Piedod, ka tikai tagad atbildu, tikko tikai pamanīju... Tēviņu it kā nevajag nošķirt nost, visās mājaslapās raksta, ka viņi mazajiem nedara pāri, manējie arī visi dzīvojās kopā, degu puika savus tēta pienākumus pildīja godam, smuki pieskatīja mazos, aiz čupra nēsājot apkārt pa migu kā kaķēnus :) It kā pēc pāris dienām viņi jau varot sākt ēst lielo degu barību, manējie gan pirmo nedēļu vai pat divas tikai pie mammas vēdera karājās, pēc tam paši atrada trauciņus. Ātri viņi sāk klaiņot apkārt pa būri un jau kkur nedēļu veci un joprojām nedaudz trīcošām ķepiņām jau paši kāpa augšā pa restēm (man ir milzīgs šinšilu būris, un viņiem patika sēdēt uz augstākā no plauktiem), kad viņi sāka staigāt apkārt, tad arī sākām ņemt viņus rokās. Kad mazie uzrāpās uz augstākā plaukta, citreiz abi degu vecāki viņus ņēma aiz čupra un meta lejā un tad nesa uz migu, izklausās briesmīgi, bet tie mazie nav tik vārgi kā izskatās un degu ir patiešām burvīgi grauzējvecāki, viņi tiks galā :) Galvenais, pārbaudi, vai ūdens trauks ir pietiekoši augstu tā lai arī maziņie var aizsniegt.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)