Lote ([info]lotele) wrote 19. Decembris 2009, 19:58
sveiki, te tā lieki trauceju ar saviem jautajumiem laikam, bet gribas noskaidrot, lai nenodaru kādai mazai dvēselītei pāri



Man teicās ka tu varot pakonsultēt par mazajiem mājdzīvnieciņiem degu.
Manai meitenei šodien piedzima 5 mīlīgi mazuļi un nu esmu apstulbusi - kā rūpēties? pieliku mazliet siena klāt, tēviņu nošķīru (iespējams ka nav viņš īstais tētis, bail ka nenoēd). Visi tā mīlīgi guļ uz vilnas zeķītes (tā mammai un tētim mīļākā miga), kko bik paklaiņo pa būri, mamma priecīga čivina visu laiku un prasās ārā, atveru būra durtiņas un viņa sāk signalizēt lai paņemu šo rokās. Līdzko paņemu rokās tā grib uz būri atpakaļ. Barība un siens pielikta, ūdens nomainīts.
Man laikam gan vajadzētu nomainīt būri viņiem, jo šitam būrim plašas restes un tiem mazajiem tas būris neskaitās - ka neizbēg pa istabu :(
ņemt viņus un pārlikt, vai gaidīt? ja gaidīt cik ilgi? kad varēs ņemt rokās? ko viņiem īpašu dot noēsties? vēl kādi pasākumi?
palasījos kas tā skopi kkādās zoo lapās, bet tur visi tik smalki, tik smalki, ka speciālu to, speciālu šito vajag, bet man vajag tādu vienkāršo variantu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: