21122012

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
bet tad es atkal nospriežu, ka viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek, un ne savādāk, bet pēc pāris stundām ļaujos nejēdzīgām ietekmēm, ko izriasījuši jau atkal pāris nekonkrēti vārdi, kurus teikusi persona, kuru tik neprātīgi mīlu, bet kurai nepiemīt ne mazākā izpratne par iejūtību vai varbūt tieši otrādi - tā ir apzinātā čakarēšana, viena nolāpīta čakarēšana. jā, tad es uzreiz krītu par upuri paranojai, čakarētāji un čakarētājas tad uzbrūk no visām pusēm un vistrakākā ir tā nedrošības sajūta - kā gaisa tramvajs, kas iekārts paša mīlestībā, bet es gribu, lai trose plīst, lai viss mans tramvajs krīt.

ja vien mana mīlestība būtu tāda nelāgā ietekme. ja vien tas būtu viens kaitīgs pieradums. tad - ok, mammu - es saprotu, par ko ir runa, par netīrām šļircēm vai sabojātu redzi, vai abiem kopā. tad - ok, mammu - es kļūšu beidzot par labu cilvēku un nekad vairs neiemīlēšos, bet uzreiz domāšu tikai labas domas.

bet tad es atkal nospriežu, ka tas viss ir baigais absurds. ka man jāatrod kāds dziļāks potenciāls, vispusīgāka saskarsme un - galu galā - kopīgas intereses, ibio. fakts, nu, reiz ir tāds, ka mīlu es skaistumu, čaulu, tukšu harizmu. uhh, kā mīlu.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On April 16th, 2006, 03:23 am, [info]gedimmteversion commented:
Πομπής κενοσπουδία, επί σκηνής δράματα, ποίμνια, αγέλαι, διαδορατισμοί, κυνιδίοις οστάριον ερριμμένον, ψωμίον εις τας των ιχθύων δεξαμενάς, μυρμήκων ταλαιπωρίαι και αχθοφορίαι, μυιδίων επτοημένων διαδρομαί, σιγιλλάρια νευροσπαστούμενα. Χρη ουν εν τούτοις ευμενώς μεν και μη καταφρυαττόμενον εστάναι, παρακολουθείν μέντοι, ότι τοσούτου άξιος έκαστος εστίν, όσου άξια εστι ταύτα, περί α εσπούδακεν.

Μάρκος Αυρήλιος, Τα εις αυτόν, Ζ΄3

Baigi brīvs tulkojums bez vārdnīcas gulošā stāvoklī – guļošos nesit:

Stulbi ir dzīties pēc slavas, kaut ko dzīvē dramatizēt, būt ganam vai piederēt ganāmpulkam, krustot šķēpus, pamest lielsunim sīkkauliņu, bērt drupačas zivjaudzētavā, nav jēgas mocīties un stiept nastu kā skudrai, un čakarēt sev nervus. Tavs pienākums ir visam pieiet (te iederētos kaut kas līdzīgs angļu ‘face’ vai franču ‘faire face') mērķtiecīgi un iztikt bez augstprātības, atzīstot, ka ikviens ir tik vērts, cik vērti ir viņa centieni.

Marks Aurēlijs, Pašam sev, Z',3

[User Picture]
On April 16th, 2006, 09:38 am, [info]21122012 replied:
couldn't be more precise - tā teiktu angļi
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry