21122012


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
bet tad es atkal nospriežu, ka viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek, un ne savādāk, bet pēc pāris stundām ļaujos nejēdzīgām ietekmēm, ko izriasījuši jau atkal pāris nekonkrēti vārdi, kurus teikusi persona, kuru tik neprātīgi mīlu, bet kurai nepiemīt ne mazākā izpratne par iejūtību vai varbūt tieši otrādi - tā ir apzinātā čakarēšana, viena nolāpīta čakarēšana. jā, tad es uzreiz krītu par upuri paranojai, čakarētāji un čakarētājas tad uzbrūk no visām pusēm un vistrakākā ir tā nedrošības sajūta - kā gaisa tramvajs, kas iekārts paša mīlestībā, bet es gribu, lai trose plīst, lai viss mans tramvajs krīt.

ja vien mana mīlestība būtu tāda nelāgā ietekme. ja vien tas būtu viens kaitīgs pieradums. tad - ok, mammu - es saprotu, par ko ir runa, par netīrām šļircēm vai sabojātu redzi, vai abiem kopā. tad - ok, mammu - es kļūšu beidzot par labu cilvēku un nekad vairs neiemīlēšos, bet uzreiz domāšu tikai labas domas.

bet tad es atkal nospriežu, ka tas viss ir baigais absurds. ka man jāatrod kāds dziļāks potenciāls, vispusīgāka saskarsme un - galu galā - kopīgas intereses, ibio. fakts, nu, reiz ir tāds, ka mīlu es skaistumu, čaulu, tukšu harizmu. uhh, kā mīlu.

* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: