15 - [entries|archive|friends|userinfo]
15

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| kas jauns latest dirty labot arī ]

[Apr. 28th, 2013|04:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
taisnība, ka vienā un tajā pašā burkānā šaurais gals ir saldāks kā resnais?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:April 28th, 2013 - 04:28 pm

pievērsies zinātnei -

(Link)
veic pētījumu ar vismaz 5 burkāniem!
[User Picture]
From:[info]15
Date:April 28th, 2013 - 04:36 pm

Re: pievērsies zinātnei -

(Link)
tikko dzirdēju vienu pavāru stāstot. ka labāk griezt gareniski un gareniski un tad čop čop, nevis ripiņās, jo tad burkāna saldums nesajaucas kārtīgi, neiznāk ārā.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:April 28th, 2013 - 04:30 pm
(Link)
fak, tieši pirms izlasīšanas apēdu vienu burkānu! būtu izlasījusi agrāk.. :|
[User Picture]
From:[info]kjiegjels
Date:April 28th, 2013 - 06:39 pm
(Link)
Jā, tā vismaz esmu novērojusi pēdējos 26 gadus, katru reizi, kad ēdu burkānus (reti gan ēdu).
[User Picture]
From:[info]15
Date:April 28th, 2013 - 08:30 pm
(Link)
paldies:) tagad būs divreiz vairāk burkānu jāpērk, jo kur tad lai liek to ne parāk saldo otro daļu.
[User Picture]
From:[info]dasos
Date:April 29th, 2013 - 09:52 am
(Link)
Tā ir pilnīga taisnība. Resnajam galam ir laksti, tāpēc nereti burkāna resnais gals ir pat zaļgans. Un laksti (zāle, salāti etc) vienmēr ir vairāk vai mazāk rūgti, līdz ar to arī burkāna resnais gals..... Jā, es par to līdz šim nebiju domājusi, jo burkāns ir burkāns, un burkānu var ēst.