|
[Apr. 28th, 2013|04:25 pm] |
taisnība, ka vienā un tajā pašā burkānā šaurais gals ir saldāks kā resnais? |
|
|
Comments: |
| From: | neraate |
Date: | April 28th, 2013 - 04:28 pm |
---|
| | pievērsies zinātnei - | (Link) |
|
veic pētījumu ar vismaz 5 burkāniem!
| From: | 15 |
Date: | April 28th, 2013 - 04:36 pm |
---|
| | Re: pievērsies zinātnei - | (Link) |
|
tikko dzirdēju vienu pavāru stāstot. ka labāk griezt gareniski un gareniski un tad čop čop, nevis ripiņās, jo tad burkāna saldums nesajaucas kārtīgi, neiznāk ārā.
| From: | elpa |
Date: | April 28th, 2013 - 04:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
fak, tieši pirms izlasīšanas apēdu vienu burkānu! būtu izlasījusi agrāk.. :|
Jā, tā vismaz esmu novērojusi pēdējos 26 gadus, katru reizi, kad ēdu burkānus (reti gan ēdu).
| From: | 15 |
Date: | April 28th, 2013 - 08:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paldies:) tagad būs divreiz vairāk burkānu jāpērk, jo kur tad lai liek to ne parāk saldo otro daļu.
| From: | dasos |
Date: | April 29th, 2013 - 09:52 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tā ir pilnīga taisnība. Resnajam galam ir laksti, tāpēc nereti burkāna resnais gals ir pat zaļgans. Un laksti (zāle, salāti etc) vienmēr ir vairāk vai mazāk rūgti, līdz ar to arī burkāna resnais gals..... Jā, es par to līdz šim nebiju domājusi, jo burkāns ir burkāns, un burkānu var ēst. | |