|
Novembris 22., 2018
21:47 uzjaucu kiš-miš mūda maizi - rudzu milti, kviešu milti, pusizdzertais āboju jogurts, piens, raugs, sāls, brūnais cukurs, margarīns. Uzrūga smuki. Iešāvu krāsnī. Nezi', kā cepa karašiņu?
|
Comments:
| From: | str |
Date: | 22. Novembris 2018 - 21:52 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | tipa75 |
Date: | 22. Novembris 2018 - 22:27 |
---|
| | | (Link) |
|
tu tos receptē minētos miltus ņēmi? Es citus i'lasīju, ka vajag miežu miltus, bet tādus vispār neesmu redzejusi. Nez vai kafijas dzirnaviņas parakstīsies un kilograma malšanu...
| From: | str |
Date: | 22. Novembris 2018 - 22:33 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | tipa75 |
Date: | 22. Novembris 2018 - 22:36 |
---|
| | | (Link) |
|
Saņemšu algu, pirkšu miežu miltus. Īstu karašiņu pēdējo reizi ēdu pirms kādiem 16 gadiem. Šausmas!
| From: | kemune |
Date: | 23. Novembris 2018 - 21:19 |
---|
| | | (Link) |
|
Ja mīklai liek klāt cukuru, rūgst cukurs. Milti paliek neskarti. Rezultātā tāds miltu plācenis vien ir, stipri zaudējis garšu, kāda tam varētu būt, ja raudzētu miltus.
| From: | tipa75 |
Date: | 24. Novembris 2018 - 12:16 |
---|
| | | (Link) |
|
gaņau No šī es paņēmu sakasnīti. Nākamreiz jau raudzēšu miltus. Ja vien sataisīšos uz cepšanu nedaudz agrāk par pēkšņi. Bērniem maize garšo. Un garšo labāk, kā veikala. Tas ir solis prom no irdinātājiem, pastiprinātājiem, konservantiem un plastmasas maisiņiem. |
|
|
Sviesta Ciba |