pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 17., 2010 | 05:32 pm
posted by: mobsene in pajautaa

kā lai iekrāso marcipānu?
respektīvi ir doma krāsot ar biešu sulu...bietēm jābūt vārītām vai nē? ...marcipāns nepaliks pa šķidru?
Kādas ir proporcijas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

skandaloza

from: [info]skandaloza
date: Sep. 17., 2010 - 06:14 pm
#

Es nedomāju, ka kaut kas arī mainītos, ja ņemtu arī nevārītas bietes. Un marcipāns nepaliks šķidrs, jo lai to iekrāsotu, ir vajadzīgs neliels sulas daudzums. Taču par proporcijām nemāku spriest.

Atbildēt


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Sep. 17., 2010 - 07:50 pm
#

Krievu literatūra saka, ka vārītas bietes. Bieti var sarīvēt, pārliet ar ūdeni tā, lai nosedz, un uzvārīt.

Atbildēt


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Sep. 18., 2010 - 08:01 pm
#

Kā sanāca un ko taisīji?

Atbildēt | Diskusija


Rukku

from: [info]mobsene
date: Sep. 22., 2010 - 05:28 pm
#

taisiiju ar nevariitu biešu sulu. Kad palika šķidraka taa masa...respektiivi vairaak saka lipt pie rokaam pieliku klaat veel pudercukuru un sanaaca baigi smukaa tumši rozā krāsa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


A mess in a dress!

from: [info]esmansev
date: Sep. 22., 2010 - 10:32 pm
#

Taisīji kūciņas vai kā glazūru izmantoji?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Rukku

from: [info]mobsene
date: Sep. 24., 2010 - 09:58 am
#

taisiiju kaa garneejumu rulletēm...rozītes, puķītes un tādā garā :) sanācabaigi smuki kopā ar saldētām jāņogām un šokolādes rožu lapiņām.

Atbildēt | Iepriekšējais